facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

Διαδηλώσεις υπέρ των προσφύγων σε όλη τη χώρα

Διαδηλώσεις αλληλεγγύης προς τους πρόσφυγες πραγματοποιούνται το Σάββατο, 19 Μαρτίου, σε όλη τη χώρα, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Ρατσισμού. Οι εκδηλώσεις αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη επικαιρότητα λόγω και της απόφασης που ελήφθη στη σύνοδο κορυφής, η οποία δέχθηκε πολλές επικρίσεις τόσο από τη Διεθνή Αμνηστία όσο και από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ.

Συγκεκριμένα, στην Αθήνα έχουν προγραμματιστεί δύο συγκεντρώσεις, με στόχο στη συνέχεια να πραγματοποιήσουν κοινή πορεία προς τη Βουλή και τα γραφεία της ΕΕ.

Eργατικές ομοσπονδίες, κοινωνικές, πολιτικές, μεταναστευτικές οργανώσεις οργανώνουν ένα 4ήμερο εκδηλώσεων 18-21/3 στη σχολή Καλών Τεχνών και καλούν για τις 2 μμ στην πλ. Βικτωρίας. Επίσης, η ΚΕΕΡΦΑ καλεί στις 3 μμ στην Ομόνοια συγκέντρωση και πορεία εντάσσοντας το πλαίσιο του καλέσματος στη διεθνή συνάντηση που έγινε στο Λονδίνο ενάντια σε ρατσισμό, ξενοφοβία, την Ευρώπη των φραχτών, τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, τις επεμβάσεις σε Μέση Ανατολή, Αφρική και Ασία.

Στη Θεσσαλονίκη, η κοινή συγκέντρωση και πορεία ξεκινά στις 3 το μεσημέρι από την πλατεία Βενιζέλου και σε αυτήν καλούν όλες οι συλλογικότητες της πόλης. Ανάλογες εκδηλώσεις έχουν προγραμματιστεί στον Βόλο, τα Χανιά και άλλες πόλεις της χώρας.

zougla

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news