facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Σταμάτησαν οι εργασίες για το κέντρο προσφύγων στο Πάρκο Τρίτση

Σταμάτησαν οι εργασίες για την κατασκευή χώρου φιλοξενίας προσφύγων στο Ίλιον, στο Πάρκο Τρίτση, όπως δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο δήμαρχος Νίκος Ζενέτος.

Ο δήμαρχος κατήγγειλε στον σταθμό μας ότι ο χώρος δεν είχε επιλεγεί με υπηρεσιακές διαδικασίες, αλλά κατόπιν υποδείξεων από «κομματικά στελέχη», υπονοώντας μέλη του ΣΥΡΙΖΑ. Προσέθεσε ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας ο Δήμος δεν έλαβε καμία ενημέρωση από την κυβέρνηση.

Ο στρατός, που είχε αναλάβει την προετοιμασία του κέντρου υποδοχής, απέσυρε τις υποδομές που είχε εγκαταστήσει και καθάρισε τον χώρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τις ένοπλες δυνάμεις, η μόνη ευθύνη του στρατού ούτως ή άλλως ήταν να ισοπεδώσει το έδαφος ώστε να είναι δυνατή η κατασκευή του κέντρου.

Έως τώρα δεν είναι γνωστό πού θα κατασκευαστεί το κέντρο που θα δημιουργούνταν στο Ίλιον, με τον κ. Ζενέτο να σημειώνει ότι δεν ενημερώθηκε καν για ποιο λόγο ανεστάλησαν οι εργασίες.

Ανέφερε ότι ο Δήμος είχε θέσει κάποιες προϋποθέσεις για την λειτουργία του κέντρου, όπως να υπάρχουν ο κατάλληλος φωτισμός και οι απαραίτητες συνθήκες υγιεινής, όμως πέραν αυτού δεν γνωρίζει για ποιο λόγο η κυβέρνηση αποφάσισε να αλλάξει ρότα.

skai

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news