facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

Κωνσταντινούπολη: Έκρηξη στον πεζόδρομο Ιστικλάλ - 5 νεκροί και 37 τραυματίες

Η Κωνσταντινούπολη προσπαθεί να ξεπεράσει τον εφιάλτη: 5 νεκροί και 37 τραυματίες είναι ο απολογισμός της ισχυρής έκρηξης που σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στη Μεγάλη Οδό του Πέρα (Ιστικλάλ) στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης, απέναντι από το ελληνικό προξενείο.

Η έκρηξη προκλήθηκε από επίθεση βομβιστή αυτοκτονίας, o οποίος βρίσκεται μεταξύ των θυμάτων, με Τούρκους αξιωματούχους να δείχνουν το PKK ή άλλη οργάνωση που σχετίζεται με αυτό.

Από τους 36 τραυματίες, οι 7 νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση, ενώ μεταξύ των τραυματιών είναι 12 ξένοι υπήκοοι - οι 3 Ισραηλινοί. Η νέα επίθεση σημειώνεται μία μόλις εβδομάδα μετά την έκρηξη παγιδευμένου με εκρηκτικά αυτοκινήτου στην Άγκυρα, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 37 άνθρωποι και να τραυματιστούν περισσότεροι από 120.

«Η μάχη κατά της τρομοκρατίας θα συνεχιστεί με όλα τα μέσα» δήλωσε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μελβούτ Τσαβούσογλου, στη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Ιρανό ομόλογό του Τζαβάντ Ζαρίφ, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Τουρκία.



Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news