facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Προς επίλυση το θέμα των δεδουλευμένων των γιατρών του 251 ΓΝΑ

Προς επίλυση βαίνει το θέμα με την καταβολή των δεδουλευμένων εφημεριών των ειδικευόμενων γιατρών πολιτών του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας, σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στο Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας. Μάλιστα, αφήνουν να εννοηθεί ότι μετά τις διαβεβαιώσεις που έλαβαν οι ειδικευόμενοι για άμεση διευθέτηση του θέματος έχει διακοπεί η επίσχεση εργασίας.

Όπως αναφέρουν πηγές του ΓΕΑ, οι ειδικευόμενοι γιατροί πολίτες του 251 ΓΝΑ έλαβαν διευκρινίσεις και διαβεβαιώσεις από τη διοίκηση του νοσοκομείου ότι το ζήτημα με την μη καταβολή των δεδουλευμένων εφημεριών από τον περασμένο Νοέμβριο θα διευθετηθεί από την ενιαία αρχή πληρωμών που έχει την αποκλειστική αρμοδιότητα για την καταβολή των εφημεριών, όπως συμβαίνει με τους γιατρούς του ΕΣΥ.

Το ΓΕΑ αποδίδει το πρόβλημα στην χρονοβόρα διαδικασία έγκρισης των πληρωμών, καθώς και τις γραφειοκρατικές διαδικασίες που ακολουθούνται με την εμπλοκή όλων των συναρμοδίων φορέων για την καταβολή των εφημεριών κάθε 15 του επομένου μηνός.

«Το θέμα του συντονισμού των αρμοδίων υπηρεσιών αναμένεται να επιλυθεί σύντομα ώστε να μην παρατηρηθούν αντίστοιχα φαινόμενα στο μέλλον» επισημαίνουν πηγές του ΓΕΑ.

health.in.gr, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news