facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Με μη εκτέλεση παραπεμπτικών του ΕΟΠΥΥ απειλούν οι φυσικοθεραπευτές

Πανελλαδική αναστολή εκτέλεσης των παραπεμπτικών του ΕΟΠΥΥ αποφάσισε το Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών στην τελευταία του συνεδρίασή του, ενώ την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου στις 12:00 έχει προγραμματιστεί απεργία και συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Υγείας.

Η έναρξη της αναστολής εκτέλεσης παραπεμπτικών θα τεθεί σε εφαρμογή, στην περίπτωση κατά την οποία αποβεί άκαρπη η νέα συνάντηση της αντιπροσωπείας του Πανεληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών με τον πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ, Σωτήρη Μπερσίμη, την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι δυο πλευρές θα συζητήσουν συγκεκριμένες προτάσεις και λύσεις με στόχο την κατάργηση του clawback και των επιστροφών, καθώς όπως υποστηρίζουν οι φυσικοθεραπευτές τα μέτρα αυτά στερούν από τους συμβεβλημένους φυσικοθεραπευτές έξι μήνες το χρόνο δεδουλευμένες υπηρεσίες προς τους ασφαλισμένους και καταστρέφουν τα εργαστήρια φυσικοθεραπείας.

Τέλος, θα τεθεί επί τάπητος και η σύναψη νέας σύμβασης (με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα) που θα επιτρέπει στον συμβεβλημένο φυσικοθεραπευτή να προσφέρει υπηρεσίες και να αποζημιώνεται εξ ολοκλήρου για τις υπηρεσίες του.

in

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news