facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Σύλληψη του διευθυντή των φυλακών Τρικάλων για κοκαΐνη

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, υπάρχουν 3 συλλήψεις ατόμων εκ των οποίων και ο 40χρονος Διευθυντής των Φυλακών Τρικάλων.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί στα Τρίκαλα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών. Ένας από τους συλληφθέντες είναι υπάλληλος του Καταστήματος Κράτησης Τρικάλων.

Της υπόθεσης επελήφθη προανακριτικά η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας από κοινού με το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων

Πιο αναλυτικά πρόκειται για ημεδαπούς, 40, 36 και 45 ετών, οι όποιοι συνελήφθησαν χθες το βράδυ και σήμερα το πρωί στα Τρίκαλα, ενώ ο 40χρονος είναι υπάλληλος του Καταστήματος Κράτησης Τρικάλων.

Ως προς το ιστορικό της υπόθεσης, χθες το βράδυ ο 40χρονος υπάλληλος, μαζί με τον 36χρονο, προμηθεύτηκαν από τον 45χρονο ποσότητα κοκαΐνης. Στη συνέχεια, ο 40χρονος μετέβη με το αυτοκίνητο του στο Κατάστημα Κράτησης Τρικάλων, όπου πριν εισέλθει σ’ αυτό ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη καθώς στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε συσκευασία με ποσότητα κοκαΐνης, βάρους 0,7 γραμμαρίων. Επιπλέον στην οικία του, όπου επακολούθησε έρευνα, κατασχέθηκε συσκευασία με σπόρους κάνναβης, βάρους 0,9 γραμμαρίων.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του 36χρονου, στην οποία και συνελήφθη, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο.

Έπειτα από επισταμένες αναζητήσεις, συνελήφθη σήμερα το πρωί και ο 45χρονος. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, αυτοσχέδιες συσκευασίες με κοκαΐνη, συνολικού βάρους 88,4 γραμμαρίων, ζυγαριά ακριβείας, πιστόλι και 73 φυσίγγια, 3 κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 465 ευρώ».

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης κίνησε αμέσως την σχετική πειθαρχική διαδικασία, για τον 40χρονο Διευθυντή των Φυλακών Τρικάλων καθώς απηύθυνε ερώτημα για την θέση του σε αργία και έθεσε τον διωκόμενο σε αναστολή άσκησης καθηκόντων.

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news