facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Μήνυση Σταύρου Παπασταύρου κατά εφημερίδας για τη λίστα Μπόργιανς

Μήνυση κατά της εφημερίδας «Kontranews» και των υπευθύνων της για συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση για το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα με τον τίτλο «Λήσταρχος ο Παπασταύρου» που τον εμφάνιζε να περιλαμβάνεται στη λίστα Ρηνανίας-Βεστφαλίας (λίστα Μπόργιανς) κατέθεσε ο πρώην συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, Σταύρος Παπασταύρου.

Σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι «αντί άλλης αναφοράς, δίνω στη δημοσιότητα απάντηση από τον αποκλειστικά και κατεξοχήν αρμόδιο Δημόσιο φορέα, Εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος σε σχετικό νόμιμο αίτημά μου (22.2.2016), που επιβεβαιώνει ότι δεν περιλαμβάνομαι στη σχετική λίστα. Με την απάντηση αυτή αποδεικνύεται πανηγυρικά η αναλήθεια του δημοσιεύματος».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Κατέθεσα σήμερα μήνυση κατά της εφημερίδας «Kontranews» και των υπευθύνων της για συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση για το άθλιο και ψευδές Κυριακάτικο (21.2.2016) πρωτοσέλιδο δημοσίευμα με τον υβριστικό τίτλο «Λίσταρχος ο Παπασταύρου» και τη «συγκλονιστική αποκάλυψη» ότι το όνομά μου είναι και στη λίστα Ρηνανίας-Βεστφαλίας (λίστα Μπόργιανς). Αντί άλλης αναφοράς, δίνω στη δημοσιότητα απάντηση από τον αποκλειστικά και κατεξοχήν αρμόδιο Δημόσιο φορέα, Εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος σε σχετικό νόμιμο αίτημά μου (22.2.2016), που επιβεβαιώνει ότι δεν περιλαμβάνομαι στη σχετική λίστα. Με την απάντηση αυτή αποδεικνύεται πανηγυρικά η αναλήθεια του δημοσιεύματος. Συγχρόνως, χθες κατέθεσα προσφυγή για την ακύρωση του άδικου προστίμου που επιβλήθηκε σε μένα και τη μητέρα μου για τη λίστα Λαγκάρντ με βάση ένα κατασκευασμένο, αγνώστου προέλευσης και ταυτότητας, αρχείο excel. Καταλαβαίνω ότι η οργανωμένη συκοφαντία σε βάρος μου, η λάσπη και η προσπάθεια εξόντωσης δεν θα σταματήσουν εδώ. Περιμένω το επόμενο ασύμμετρο χτύπημα. Η υπέρβαση όμως κάθε ορίου στην επινόηση άλλοτε στοιχείων, άλλοτε γεγονότων και πλέον και πληροφοριών εκθέτει και αποκαλύπτει καθημερινά τους ευρύτερους στόχους των εμπνευστών της συστηματικής σε βάρος μου συκοφαντίας. Οι μάσκες άρχισαν να πέφτουν και η δικαιοσύνη θα κρίνει άμεσα τους συκοφάντες.

zougla

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news