facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Έφαγε «πόρτα» ο Καμμένος στην Κω

Μάλλον αφιλόξενης υποδοχής έτυχε ο Πάνος Καμμένος στην Κω, καθώς οι κάτοικοι – εξοργισμένοι από τα σχέδια της κυβέρνησης για την κατασκευή κέντρων καταγραφής προσφύγων στα νησιά – δεν επέτρεψαν αρχικά στο ελικόπτερο που μετέφερε τον υπουργό Άμυνας να προσγειωθεί στο καθορισμένο σημείο.

Όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας κατάφερε τελικά να προσγειώσει το Σινούκ πίσω από τον Ιππικό Όμιλο.

Στόχος της επίσκεψης του ΥΕΘΑ ήταν να επιθεωρήσει τον χώρο όπου σχεδιάζεται η κατασκευή του Hot Spot της Κω, συνοδεία υπηρεσιακών στελεχών. Μετά από σύντομη περιήγηση στο χώρο επιβιβάστηκε εκ νέου στο Σινούκ και αποχώρησε για τη Λέρο.

Σύμφωνα με την «Καθημερινή», επειδή στην κυβέρνηση φοβήθηκαν πιθανή αντίδραση των κατοίκων με την άφιξη Καμμένου, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη είχε στείλει από το πρωί στο νησί μία διμοιρία των ΜΑΤ με C130.

Τοπικά μέσα αναφέρουν ότι η ισχυρή αστυνομική δύναμη δεν επέτρεψε στους οργισμένους διαδηλωτές να πλησιάσουν το σημείο όπου τελικά κατάφερε να προσγειωθεί το Σινούκ.

skai

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news