facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Ντομπρόβσκις: Εποικοδομητικές οι συνομιλίες στην Αθήνα, αλλά χρειάζεται ακόμη δουλειά

Εποικοδομητικές χαρακτήρισε ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Βάλντις Ντομπρόβσκις τις συνομιλίες που είχαν οι εκπρόσωποι των θεσμών και οι ελληνικές αρχές αυτή την εβδομάδα στην Αθήνα.

Ωστόσο, την ίδια ώρα ο Ευρωπαίος αξιωματούχος προειδοποίησε ότι παρά το γεγονός πως υπάρχει σημαντική πρόοδος μένει ακόμη πολλή δουλειά να γίνει.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου την Παρασκευή ο κ. Ντομπρόβσκις είπε πως σημειώνεται πρόοδος σε όλα τα «σχετικά σημεία» και ανέφερε πως συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν στη μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού και στον εκσυγχρονισμό της δημόσιας διοίκησης.

«Ο πρώτος γύρος ολοκληρώθηκε, ωστόσο, η διαπραγμάτευση συνεχίζεται», είπε, τονίζοντας πως χρειάζεται ακόμη να γίνει κι άλλη δουλειά.

Σημειώνεται ότι η πρώτη φάση των διαπραγματεύσεων με το κουαρτέτο ολοκληρώθηκε χωρίς κανένα απτό αποτέλεσμα, αν και τα τεχνικά κλιμάκια θα συνεχίσουν να εργάζονται όλη την επόμενη εβδομάδα. Ωστόσο, ανοιχτό παραμένει ακόμα και το εάν οι εκπρόσωποι των θεσμών θα επιστρέψουν τελικά στις 15 Φεβρουαρίου ή θα υπάρξει και πάλι καθυστέρηση.

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news