facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Βρετανία: Aνανέωση ταξιδιωτικής σύστασης για την Ελλάδα λόγω των αγροτών

Σε ανανέωση της ταξιδιωτικής σύστασης προς Βρετανούς που επισκέπτονται την Ελλάδα προέβη το βρετανικό Υπουργείο Εξωτερικών, με ειδική αναφορά πλέον στο κλείσιμο οδικών αρτηριών από αγρότες.

Όπως αναφέρεται στην ανανεωμένη ταξιδιωτική σύσταση, «αγρότες συνεχίζουν να μπλοκάρουν μια σειρά κύριων δρόμων σε όλη την Ελλάδα, προκαλώντας προβλήματα στην κυκλοφορία και περιστασιακές δυσκολίες στην πρόσβαση σε λιμάνια και αεροδρόμια».

Πιο συγκεκριμένη αναφορά γίνεται στα μπλόκα της Αθηνών-Θεσσαλονίκης και Αθηνών-Πατρών, καθώς και σε προβλήματα σε εισόδους και εξόδους της Αττικής Οδού.

Σημειώνεται επίσης ότι διοργανώνονται συχνά απεργίες, με μικρή πρότερη ειδοποίηση σε ορισμένες περιπτώσεις, καθώς και διαδηλώσεις διαμαρτυρίας. Αναφέρεται ότι τέτοιου είδους διαδηλώσεις μπορούν να γίνονται ως αντίδραση σε εξελίξεις στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων της Ελλάδας με τους πιστωτές της.

Διατηρούντα εξάλλου οι αναφορές στους περιορισμούς στην ανάληψη χρημάτων, αλλά και στις μεγάλες προσφυγικές ροές προς νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

skai

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news