facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Αυγή: Θέλουν οι αγρότες να πάνε στη Βουλγαρία... που δεν έχει επιδοτήσεις;

«Θέλουν οι αγρότεςνα πάνε στη Βουλγαρία... που δεν έχει επιδοτήσεις;» τουίταρε η «Αυγή» περίπου στις 10 το πρωί της Τρίτης. Ένα τουίτ 70 χαρακτήρων αρκούσε για να προκαλέσει ένα μικρό μπάχαλο στον κόσμο του twitter. 

Πολλοί αναρωτήθηκαν αν η εφημερίδα που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ προκαλεί τους αγρότες που λόγω της επαπειλούμενης υπερφολόγησης απειλούν να μεταφέρουν την έδρα της επιχείρησής τους στην Βουλγαρία ότι αν φύγουν από την Ελλάδα θα χάσουν τις επιδοτήσεις από την Ε.Ε. Η αλήθεια είναι ότι εκτός από το τουίτ, ο λογαριασμός της Αυγής στο Twitter δεν είχε ως συνημμένο κάποιο άρθρο ή ρεπορτάζ στο οποίο να δικαιολογεί την άποψή της αυτή.

Μήπως άραγε ήταν θέση της Αυγής ή πολύ περισσότερο του ΣΥΡΙΖΑ να... απειλεί και να ρίχνει το γάντι στους αγρότες που απειλούν να φύγουν στην Βουλγαρία ότι αν μεταφέρουν φορολογικά την επιχείρησή τους τότε θα χάσουν τις ευρωπαϊκές επιδοτήσεις από τις οποίες προέρχεται μεγάλο μέρος του αγροτικού εισοδήματος;

Η αλήθεια ήρθε να... μισοαποκατασταθεί σε επόμενο τουίτ της Αυγής το οποίο έδινε και ένα λινκ για το βίντεο που ακολουθεί και το οποίο περιέχει απόσπασμα από την πρωινή εκπομπή του Σκάι «Πρώτη Γραμμή».

Στο πλαίσιο της εκπομπής, λίγο μετά τις 08:30 το πρωί, οι αγρότες που παρενέβησαν στον Σκάι από το μπλόκο του Προμαχώνα αναρωτήθηκαν αν η κυβέρνηση με τις πολιτικές που θέλει να υλοποιήσει θέλει να στείλει τους αγρότες στην Βουλγαρία. Όπως θα δείτε και στο βίντεο, στο πλαίσιο της συζήτησης, ο δημοσιογράφος του Σκάι Νίκος Φιλιππίδης είπε στους αγρότες ότι αν πάνε στην Βουλγαρία δεν θα έχουν επιδοτήσεις. Οι αγρότες αντέδρασαν, χαρακτήρισαν τον δημοσιογράφο... άσχετο και στη συνέχεια παρενέβη ο παρουσιαστής Δημήτρης Οικονόμου λέγοντας στους εκπροσώπους των αγροτών από τον Προμαχώνα ότι δεν είναι εθνική θέση να απειλούν ότι θα πάνε στην Βουλγαρία.




Τώρα στο ερώτημα γιατί η Αυγή τουίταρε: «Θέλουν οι αγρότες να πάνε στη Βουλγαρία... που δεν έχει επιδοτήσεις;» σαν να είναι δική της θέση, απάντηση μπορεί να δώσει μόνο εκείνος που πόσταρε το τιτίβισμα. Κάποιοι λένε ότι για τους... ψαγμένους και το «βαθύ τουίτερ» με το πρώτο λάθος τιτίβισμα η Αυγή ήθελε να επικρίνει τους δημοσιογράφους του Σκάι. Και επειδή το πρώτο τουίτ φαινόταν σαν να απηχεί τις απόψεις της Αυγής έκαναν ένα δεύτερο στο οποίο ανέβασαν και το βίντεο με το απόσπασμα από την πρωινή εκπομπή του Σκάι.

Οπως και αν έχει, οι χρήστες του τουίτερ πάντως αντελήφθησαν το τουί σαν άποψη της Αυγής και όπως θα δείτε παρακάτω το σχολίασαν και με το παραπάνω:



















protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news