facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού του Αλ. Μητρόπουλου ζητά η επιτροπή «πόθεν έσχες» της Βουλής

Άνοιγμα συγκεκριμένου τραπεζικού λογαριασμού που διαθέτει ο κ. Αλέξης Μητρόπουλος σε τράπεζα του εξωτερικού, ζήτησε η επιτροπή «πόθεν έσχες» της Βουλής, καθώς τα μέλη της δεν πείστηκαν από τις αρχικές εξηγήσεις του πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιτροπή είχε ζητήσει από τον κ. Μητρόπουλο τις κινήσεις του συγκεκριμένου λογαριασμού, ωστόσο στην απάντησή του δήλωσε μόνο το ποσό που έχει σήμερα στην συγκεκριμένη τράπεζα.

Εκτός αυτού, η επιτροπή αποφάσισε να παραπέμψει στη Δικαιοσύνη τον Νίκο Μίχο. Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής απέφευγε αρχικά να καταθέσει δήλωση περιουσιακής κατάστασης. Τελικά μετά από παρατάσεις προθεσμιών κατέθεσε ελλιπές «πόθεν έσχες» και αγνόησε να προσκομίσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Τέλος, σύμφωνα με ενημέρωση της επιτροπής διαπιστώθηκε ότι για περίπου οκτώ χρόνια, ο γνωστός εκδότης Σταύρος Ψυχάρης δεν είχε καταθέσει «πόθεν έσχες. Η έρευνα γίνεται στο πλαίσιο εισαγγελικής έρευνας και σύμφωνα με έγγραφο της Αρχής για την καταπολέμηση του «μαύρου» χρήματος, ο κ. Ψυχάρης δεν είχε καταθέσει «πόθεν έσχες» από το 2001 εως και το 2008.

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news