facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Βγήκαν τα... μαχαίρια μεταξύ αγροτών

Βαριές κουβέντες αντήλλαξαν στον τηλεοπτικό αέρα της πρωινής εκπομπής του Mega ο εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών Σερρών Γιάννης Παναγής και ο εκπρόσωπος του μπλόκου της Νίκαιας Βαγγέλης Μπούτας.

«Είσαι “λαγός” κ. Μπούτα», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Παναγής για να λάβει την απάντηση από τον εκπρόσωπο του μπλόκου της Νίκαιας «εσύ είσαι λαγός και μάλιστα με 8 πόδια!». 

«Ντροπή σου» έσπευσε να προσθέσει ο εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών Σερρών. «Ντροπή επειδή λέω την αλήθεια», η ανταπάντηση του κ. Μπούτα. 

Στη δημόσια αντιπαράθεση παρενέβη και ο Δημήτρης Δημογιάννης γ.γ. της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών, Κτηνοτρόφων και Αλιέων ο οποίος χθες βρέθηκε στο μέγαρο Μαξίμου και κατέθεσε αιτήματα.



Σε... κομμάτια το αγροτικό μέτωπο

Οι κινήσεις του Μεγάρου Μαξίμου δημιούργησαν ρήγματα στο μέτωπο των αγροτών, που έσπασε σε τέσσερα κομμάτια, ωστόσο αυτό δεν διέρρηξε την πλευρά των πιο σκληροπυρηνικών, καθώς η πρωτοβουλία 28 μπλόκων από την περιοχή της Φθιώτιδας να καθίσουν στο τραπέζι του διαλόγου με το Μαξίμου, προκάλεσε την έντονη αντίδραση των άλλων αγροτών, που τους κατηγορούν για διάσπαση και κινήσεις εντυπωσιασμού.

Παραμένουν στα μπλόκα οι αγρότες της Νίκαιας

Τη συνέχιση του αγώνα αποφάσισαν χθες το βράδυ σε συνεδρίαση τους τα μέλη της γενικής συνέλευσης του μπλόκου της Νίκαιας, με κλιμάκωση των δράσεων διαμαρτυρίας από μέρα σε μέρα.

'Οπως αποφάσισαν, σήμερα στις 4 το απόγευμα θα κλείσουν την παλιά Εθνική Οδό Λάρισας-Βόλου στο ύψος του Κιλελέρ για ένα τρίωρο ενώ την Τετάρτη θα πραγματοποιήσουν παραστάσεις διαμαρτυρίας στις εφορείες των Θεσσαλικών πόλεων και έπεται και συνέχεια.

«Συνεχίζουμε, θα νικήσουμε» είναι το μήνυμα που εκπέμπει η Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων σε ανακοίνωση που εξέδωσε σχετικά με τι εκδηλώσεις διαμαρτυρίας των αγροτών αλλά και λοιπών κοινωνικών ομάδων στην Αθήνα. Παράλληλα, οι αγρότες διαμηνύουν προς την κυβέρνηση και «σ' όλους όσοι, με διάφορους, τρόπους, την σιγοντάρουν», ότι «με σκυμμένο το κεφάλι δεν πρόκειται ν’ αποχωρήσουμε».

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση οι εκπρόσωποι του μπλόκου ξεκαθάρισαν ότι σε διάλογο για «το πόσο βαθιά θα μπει το μαχαίρι της αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης και της ΕΕ στο λαιμό μας» δεν θα πάνε.


real

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news