facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Αναζητούνται άδεια σπίτια για να φιλοξενήσουν πρόσφυγες

Διαμερίσματα άδεια, συγκεκριμένων προδιαγραφών τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για να φιλοξενηθούν πρόσφυγες, αναζητούν Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις.

Χαρακτηριστή η περίπτωση της ΜΚΟ PRAKSIS (www.praksis.gr) η οποία δημοσιοποίησε πρόσκληση ενδιαφέροντος προς τους ιδιοκτήτες που διαθέτουν τέτοια σπίτια.

Βάζει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά ενώ την ίδια ώρα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων, δίνει συμβουλές για το πώς θα πρέπει να γίνονται οι μισθώσεις και τι πρέπει να προσέχουν.

Αναλυτικά, η πρόσκληση της ΜΚΟ έχει ως εξής:


«Το Σωματείο PR.A.K.S.I.S στα πλαίσια του Προγράμματος «RELOCATION SCHEME AND EMERGENCY REPORT» αναζητά προς μίσθωση διαμερίσματα, μονοκατοικίες σε όλη την Αττική με προδιαγραφές φιλοξενίας από 4 έως 6 άτομα. Να είναι άνω των 60 τ.μ, σε καλή κατάσταση, άμεσα διαθέσιμα, χωρίς οφειλές σε ΔΕΚΟ και κληρονομικές εκκρεμότητες.

Μετά την εκδήλωση ενδιαφέροντος, ιδιωτών - ιδιοκτητών, επαγγελματιών και εταιρειών διαμεσολάβησης θα υπάρξει επιτόπια εκτίμηση και αξιολόγηση από ειδικευμένη ομάδα της PR.A.K.S.I.S. προκειμένου να εισηγηθούν την μίσθωση των ακινήτων.

zougla

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news