facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

Κάθε άλλο παρά μετάνιωσα για τα «γεμιστά», δηλώνει η Φωτίου

«Κάθε άλλο» παρά μετάνιωσε για την περίφημη δήλωσή της πως ο λαός τα βγάζει πέρα και με γεμιστά, δηλώνει σήμερα η Θεανώ Φωτίου, αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Η περίφημη δήλωση είχε γίνει κατά την ορκωμοσία της κυβέρνησης τον περασμένο Σεπτέμβριο και εκτός από την θύελλα αντιδράσεων που ξεσήκωσε, έφτασε να γίνει και σύνθημα στα χείλη διαδηλωτών που διαμαρτύρονταν για τις πολιτικές που ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ: «Φέρτε λεφτά να φάμε… γεμιστά» φώναζαν προ ημερών οι συμβασιούχοι των ΟΤΑ που διεκδικούν δεδουλευμένα.

Πάντως η υπουργός, με δηλώσεις της στην Αυγή, έχει άλλη εικόνα: «Σε κρίσιμες καταστάσεις είναι σωστό και χρήσιμο να ανατρέχουμε στη λαϊκή πείρα. Και τα απλά, σχετικά φθηνά, νόστιμα και θρεπτικά φαγητά της λαϊκής κουζίνας - όχι μόνο της ελληνικής, όλοι οι λαοί το κάνουν - μπορούν να μας διδάξουν πώς με λίγα μέσα μπορείς να αντιμετωπίσεις δύσκολες καταστάσεις».

Μάλιστα η κ. Φωτίου ρίχνει ευθύνες... παραποίησης της δήλωσης εκείνης στις κακόβουλες κριτικές: «Εκείνη η δήλωσή μου αντιμετωπίστηκε με διάφορους τρόπους. Υπήρξε κακόβουλη και διαστρεβλωτική κριτική που μαρτυρεί, εκτός των άλλων και άγνοια. Αλλά με την άγνοια, πώς να τα βάλεις; Υπήρξε όμως και χιούμορ, το οποίο δεν ενοχλεί, διασκεδάζει. Από τις αντιδράσεις του κόσμου και την τρυφερότητα των καθημερινών ανθρώπων, συμπεραίνω πάντως ότι αυτοί κατάλαβαν και συμφωνούν. Και επίσης, ότι, όπως κι εμένα, τους αρέσουν τα γεμιστά»!

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news