facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Δείτε το βίντεο με το παραλήρημα των χρυσαυγιτών και τις βρισιές που εκτόξευσαν στη Βουλή

Με διάθεση μπαχαλοποίησης και χυδαίας εκμετάλλευσης ευαίσθητων εθνικών θεμάτων εμφανίστηκε στην επιτροπή εξωτερικών υποθέσεων της Βουλής, όπου συζητείται η εμπλοκή του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, η Χρυσή Αυγή με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση της ασφάλειας του κοινοβουλίου για να την αποβάλουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Χρήστος Παππάς και ο Ηλίας Κασιδιάρης αποκάλεσαν «προδότες» και «φιλιππινέζες των μεταναστών» τον υπουργό Εθνικής Αμυνας Πάνο Καμμένο και τους επιτελείς των Ενόπλων Δυνάμεων που τον συνόδευαν. Την ώρα που χρησιμοποιούσαν σκαιούς χαρακτηρισμούς εναντίον των πολιτικών τους αντιπάλων βίντεο με κινητό τηλέφωνο.

Το απόγευμα της Τετάρτης η ΧΑ έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο με το παραλήρημα Κασιδιάρη ο οποίος καθύβριζε με σκαιούς χαρακτηρισμούς τους πολιτικούς του αντιπάλους υποστηρίζοντας: «Αυτό που κάνετε είναι προδοσία και ξεπούλημα» και «θέλει να πάρει ο Καμμένος έγκριση της Βουλής για όλα αυτά τα προδοτικά που σχεδιάζετε». 

Δείτε το βίτεο που έδωσαν στη δημοσιότητα οι χρυσαυγίτες:



Η συμπεριφορά των βουλευτών του νεοναζιστικού μορφώματος προκάλεσε την αντίδραση των υπολοίπων μελών της Επιτροπής, τα οποία ψήφισαν ομόφωνα την ενεργοποίηση του άρθρου 81 του Κανονισμού Λειτουργίας του Σώματος για την αποβολή τους. 

Τελικά, χρειάστηκε η επέμβαση του φρουράρχου, ο οποίος κοινοποίησε την ομόφωνη απόφαση στους δύο βουλευτές και τους ζήτησε να αποχωρήσουν, όπως και έκαναν.

Σφοδρές αντιδράσεις για τη συμπεριφορά των βουλευτών της ΧΑ
Η συμπεριφορά των βουλευτών της Χρυσής Αυγής έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις από τα υπόλοιπα κόμματα.

Από την πλευρά του Ποταμιού ο κ. Σπύρος Δανέλλης ζητά την άμεση τροποποίηση του Κανονισμού της Βουλής για την αποφυγή παρόμοιων συμπεριφορών στο μέλλον.

«Οι σκαιές αυτές συμπεριφορές πρέπει να απαντηθούν από όλους. Δεν μπορούν να γίνονται πλέον ανεκτές. Απαιτείται τάχιστα τροποποίηση του Κανονισμού της Βουλής. Ο Κανονισμός είχε συνταχτεί σε ανύποπτο χρόνο και δεν είναι πλέον αποτελεσματικός, ειδικά μετά την είσοδο εκπροσώπων του νεοναζιστικού μορφώματος της ΧΑ, δυστυχώς, με εντολή μερίδας του Ελληνικού λαού» ανέφερε ο κ. Δανέλλης.

Ο κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος είπε πως « Σήμερα οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής έφτασαν στο σημείο να χλευάσουν τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας. Οι πολίτες και οι ένοπλες δυνάμεις πρέπει να καταλάβουν ότι αυτή η συμπεριφορά δεν είναι πατριωτική αλλά ναζιστική».

Τέλος η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη σημείωσε «σήμερα γράφτηκε μια από πιο μαύρες σελίδες κοινοβουλευτικής διαδικασίας. Με απαράδεκτο και φασίζοντα τρόπο επιτέθηκαν εναντίον του αρχηγού των Ε.Δ. με ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς που δεν ταιριάζουν ούτε σε χαμαιτυπείο».


protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news