facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Αγρότες ξήλωσαν και πέταξαν την ταμπέλα των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ στο Μεσολόγγι

Την ταμπέλα των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ στο Μεσολόγγι σκαρφάλωσαν και ξήλωσαν αγρότες της περιοχής. Τα γραφεία βρίσκονται στον πρώτο όροφο κτιρίου, στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης.

Οι αγρότες διαμαρτυρήθηκαν έντονα γιατί δεν τους επετράπη να μπουν στα γραφεία και να παραδώσουν ψήφισμα με τα αιτήματά τους.

Έφυγαν προσωρινά και επέστρεψαν με τα αγροτικά οχήματα και τρακτέρ τους.

Δυο-τρεις από αυτούς ανέβηκαν πάνω σε φορτηγό και αναρριχήθηκαν στο μπαλκόνι των κομματικών γραφείων, όπου και ξήλωσαν την πινακίδα και την πέταξαν στο έδαφος, παρουσία αστυνομικών.

Στη συνέχεια έριξαν στην είσοδο του κτιρίου ελιές και πορτοκάλια.



Φεύγοντας, οι αγρότες πήραν μαζί τους την πινακίδα των γραφείων, δηλώνοντας αμετακίνητοι στις θέσεις τους και πως θα κλιμακώσουν τον αγώνα τους. «Δεν μπορεί να ζητάει διάλογο ο ΣΥΡΙΖΑ με κλειστές πόρτες και δεν δεχόμαστε να μας χαρακτηρίζει ακροδεξιά στοιχεία. Είμαστε όλοι αγρότες που διεκδικούμε το δίκιο μας» είπαν οι εκπρόσωποί τους.



Ανακοίνωση της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλοακαρνανίας

Για πρωτοφανή επεισόδια στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ από ολιγομελή ομάδα αγροτών κάνει λόγο ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Αιτωλοακαρνανίας του κόμματος, σημειώνοντας ότι τέτοιου είδους ενέργειες προσπαθούν να δυναμιτίσουν το κλίμα συνεννόησης και δημιουργούν εύλογα ερωτηματικά σχετικά με τις προθέσεις «ορισμένων κύκλων» απέναντι στα πραγματικά προβλήματα των αγροτών.

Όπως αναφέρεται ειδικότερα στην ανακοίνωση: «Σήμερα 17/2/2016 γίναμε μάρτυρες πρωτοφανών επεισοδίων στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Μεσολόγγι. Ολιγομελής ομάδα αγροτών από το μπλόκο του Κεφαλόβρυσου επιχείρησε να επιδώσει ψήφισμα με τα αιτήματά τους. Όταν διαπίστωσαν ότι τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ ήταν κλειστά, παραβιάζοντας κάθε έννοια δημοκρατικής δεοντολογίας και στοιχειώδους λειτουργίας κράτους δικαίου, προέβησαν σε βανδαλισμούς και υλικές φθορές».

Η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλοακαρνανίας τονίζει ότι «την στιγμή κατά την οποία έχει ανοίξει ο δρόμος του διαλόγου της κυβέρνησης με τους εκπροσώπους των αγροτών για την εξεύρεση λύσεων στα αιτήματά τους, τέτοιου είδους ενέργειες προσπαθούν να δυναμιτίσουν το κλίμα συνεννόησης και δημιουργούν εύλογα ερωτηματικά σχετικά με τις προθέσεις ορισμένων κύκλων απέναντι στα πραγματικά προβλήματα των αγροτών».

Αναφέρει ότι «οι αγρότες πρέπει να απομονώσουν αυτές τις μειοψηφικές ομάδες» και εκφράζει τη βεβαιότητα «ότι οι τοπικές κοινωνίες, τα πολιτικά κόμματα, οι επαγγελματικοί και παραγωγικοί φορείς του νομού μας, καταδικάζουν απερίφραστα τέτοιου είδους συμπεριφορές».

in

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news