facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Φρούριο το Μέγαρο Μαξίμου - Εντολή για απαγόρευση της διέλευσης πολιτών μπροστά από την είσοδο

Σε φρούριο για... λίγους και εκλεκτούς έχει μετατραπεί το Μέγαρο Μαξίμου μετά τη χθεσινή, άνωθεν, εντολή για απαγόρευση της διέλευσης οποιουδήποτε (!) πολίτη σε απόσταση μικρότερη των πέντε μέτρων από την κεντρική είσοδο.

Καλά ενημερωμένες πηγές, μιλώντας στο zougla.gr, εξήγησαν ότι την Τρίτη δόθηκε εντολή στους αστυνομικούς που φυλάσσουν το Μαξίμου να απαγορεύουν ρητά σε οποιονδήποτε να προσεγγίζει την είσοδο σε απόσταση μικρότερη από την προαναφερθείσα.

Μάλιστα, αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι, όπως επεσήμαναν αστυνομικές πηγές στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα, η εντολή ανέφερε ότι η διέλευση απαγορεύεται ακόμη και σε άτομα με κινητικά προβλήματα.

«Με την εντολή που δόθηκε χθες απαγορεύθηκε μέχρι και σε αναπηρικά καροτσάκια να διέρχονται μπροστά από την είσοδο» σημείωσαν χαρακτηριστικά.

Όπως είναι λογικό, έχει προκληθεί αναστάτωση τόσο στους αστυνομικούς που για ακόμη μία φορά καλούνται να «βγάλουν τα κάστανα της νυν κυβέρνησης (όπως και των προηγούμενων) από τη φωτιά» όσο και στους πολίτες που κατοικούν πέριξ του Μεγάρου, καθώς από χθες τους απαγορεύθηκε να πηγαίνουν στα σπίτια τους από τους δρόμους που μέχρι πρότινος ακολουθούσαν.

zougla

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news