facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Μπλόκο Τεμπών: Στα χέρια του Τσίπρα οι προτάσεις μας

Επίσημη πρόσκληση για διάλογο περιμένουν από τον πρωθυπουργό, οι αγρότες του μπλόκου των Τεμπών, όπως δήλωσε το μέλος της συντονιστικής επιτροπής του μπλόκου, Παναγιώτης Καλογιάννης, προσθέτοντας ότι αυτή η συνάντηση δεν μπορεί να γίνει πριν την ερχόμενη Δευτέρα.

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την πρόσκληση για διάλογο που απηύθυνε ο πρωθυπουργός προς τους αγρότες, κατά τη διάρκεια της σημερινής εισήγησής του στο υπουργικό συμβούλιο, ο κ. Καλογιάννης είπε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο:

«Εδώ και μία ώρα τα αιτήματα των μπλόκων Τεμπών και Μικροθηβών- τα οποία τελικά συνυπέγραψαν 25 μπλόκα- βρίσκονται στα χέρια του πρωθυπουργού και οι αγρότες επιθυμούν τον διάλογο με βάση τις προτάσεις που έχουν καταθέσει».

Όπως παρατήρησε, σε κάποια από τα ζητήματα ο κ. Τσίπρας θα μπορούσε να απαντήσει και δημοσίως, γιατί τα αιτήματα που του υποβλήθηκαν είναι συγκεκριμένα και τεκμηριωμένα.

Πάντως, ξεκαθάρισε ότι σε κάθε περίπτωση, συνάντηση δεν μπορεί να υπάρξει πριν την Δευτέρα, όσο οι συνάδελφοι αγρότες θα βρίσκονται στο Σύνταγμα. «Μπορεί να μη συμφωνούμε με τον τρόπο που διαμαρτύρονται, αλλά είμαστε συνάδελφοι, έχουμε τα ίδια προβλήματα και είμαστε μαζί με τους αγρότες που θα διαμαρτυρηθούν» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καλογιάννης.

Εν τω μεταξύ, όπως αναφέρει σχετικά το ίδιο ρεπορτάζ, οι αγρότες του κόμου των Τεμπών επιμένουν στο επ' αόριστον κλείσιμο της Κοιλάδας, μέχρι νεωτέρας.

real

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news