facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

ΠΑΣΟΚ για Λαζόπουλο: Παθογένεια είναι ο ρατσιστικός στιγματισμός της αναπηρίας

Να ζητήσει συγγνώμη και να επανορθώσει για τη δήλωση που έκανε στην εκπομπή του όσον αφορά στην αναπηρία του Γερμανού υπουργού Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, κάλεσε τον Λάκη Λαζόπουλο το ΠΑΣΟΚ.

Σχολιάζοντας τις αναφορές που έκανε ο παρουσιαστής και οι οποίες προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις, η Δημοκρατική Συμπαράταξη υπογραμμίζει πως «παθογένεια, που πρέπει να αντιμετωπίζεται με τον πιο αυστηρό τρόπο στο πλαίσιο του κράτους δικαίου, είναι ο ρατσιστικός στιγματισμός της αναπηρίας και της ψυχικής ασθένεια».

Όπως σημειώνει, όμως, «η τηλεοπτική τοποθέτηση του φίλου του πρωθυπουργού Λάκη Λαζόπουλου για την αναπηρία του Βόλφανγκ Σόιμπλε, προφανώς λειτουργεί ως παράδειγμα για το πώς καταπολεμούνται στην πράξη οι παθογένειες των ΜΜΕ».

Το ΠΑΣΟΚ υπογραμμίζει ότι ο ίδιος ο Λάκης Λαζόπουλος, ο τηλεοπτικός σταθμός που τον φιλοξενεί πρέπει με κάθε τρόπο να επανορθώσουν, ενώ σημειώνει πως είναι προφανές ότι επίσημη θέση οφείλουν να λάβουν τόσο το ΕΣΡ όσο και το μονομελές όργανο που το υποκαθιστά.

«Ο κύριος Παππάς αντί να μετράει, με το δικό του εναλλακτικό τρόπο, τηλεοπτικά κανάλια ανά την Ευρώπη οφείλει ως επίδοξος επίσημος κρατικός λογοκριτής να καταδικάσει τις χτεσινές ρατσιστικές αναφορές του κύριου Λαζόπουλου», αναφέρει και προσθέτει: «Εκτός αν κρίνει ότι ο λαϊκισμός, η χυδαιότητα και ο ρατσισμός είναι ένα πρόσφορο μέσο για την πολυπόθητη και πολυδιαφημισμένη βιωσιμότητα των τηλεοπτικών καναλιών».

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news