facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Ακαριαίος ο θάνατος του Παντελίδη, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή

Η λυγισμένη λαμαρίνα που πέρασε μέσα από την οροφή του τζιπ είναι αυτή που προκάλεσε το θανατηφόρο τραύμα στον Παντελή Παντελίδη. Αυτό αναφέρει, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η ιατροδικαστική εξέταση, από την οποία προκύπτει ότι ο θάνατος του τραγουδιστή ήταν ακαριαίος.

Η ίδια λυγισμένη λαμαρίνα, μέρος των κιγκλιδωμάτων στα οποία προσέκρουσε το όχημα, τραυμάτισε σοβαρά και την 30χρονη συνεπιβάτιδα του τραγουδιστή, η οποία καθόταν ακριβώς πίσω από τον Παντελή Παντελίδη. Η 30χρονη τραυματίστηκε στα πάνω και στα κάτω άκρα και εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Στη θέση του συνοδηγού καθόταν η 21χρονη που τραυματίστηκε ελαφρότερα και η οποία το μεσημέρι της Παρασκευής έδωσε την πρώτη της κατάθεση στους άνδρες της Τροχαίας.

Ανέφερε ότι δεν φορούσε ζώνη, καθώς και ότι όλα έγιναν πολύ γρήγορα και δεν μπορεί να θυμηθεί τις συνθήκες του τροχαίου.

Στο μεταξύ, οι πραγματογνώμονες της ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζουν τις έρευνες και μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να έχουν τα πρώτα αποτελέσματα για την ταχύτητα που είχε αναπτύξει το τζιπ. Οι τοξικολογικές εξετάσεις θα χρειαστούν περισσότερο χρόνο.

Ανεξάρτητη έρευνα πραγματοποιούν εμπειρογνώμονες από την πλευρά της οικογένειας.

tvxs

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news