facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Συνεχίζεται επ' αόριστον ο αποκλεισμός του τελωνείου των Κήπων

Τον αποκλεισμό του τελεωνείου των Κήπων επ' αόριστον αποφάσισαν σε σύσκεψη που πραγματοποίησαν οι αγρότες του Νότιου Έβρου την Τετάρτη (17/2), εντείνοντας τις κινητοποιήσεις τους ενάντια στο ασφαλιστικό-φορολογικό νομοσχέδιο που προτείνει η κυβέρνηση. Παράλληλα, παραμένουν εγκλωβισμένα δεκάδες φορτηγά, τόσο από την ελληνική όσο και από την τουρκική πλευρά των συνόρων.

Σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου του αγροτικού συλλόγου Αλεξανδρούπολης, Κώστα Αλεξανδρή, στο ΑΠΕ, ο μεγάλος αριθμός των οχημάτων δημιουργεί μία δύσκολα διαχειρίσιμη κατάσταση που προκαλεί έντονο προβληματισμό στους αποφασισμένους να διατηρήσουν το μπλόκο αγρότες.

Στα μπλόκα παραμένουν και οι αγρότες του βορείου Έβρου οι οποίοι αποφάσισαν να συνεχίσουν τον ανά διαστήματα αποκλεισμό του κόμβου Καστανέων-Ριζίων Ορεστιάδας καθώς και του νότιου κόμβου Διδυμοτείχου (έξοδος Ψαθάδων).

Στο μεταξύ, σήμερα οι αγρότες της Ορεστιάδας προχώρησαν σε συμβολικό κλείσιμο της τοπικής εφορίας και επέδωσαν τα αιτήματά τους σε συνεργάτες της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Έβρου Νατάσας Γκαρά, προκειμένου να της τα διαβιβάσουν.

Τέλος, αδύνατη παραμένει η διέλευση των οχημάτων στην περιοχή του Ορμενίου προς και από τη Βουλγαρία εξαιτίας των κινητοποιήσεων διαμαρτυρίας των Βούλγαρων οδηγών φορτηγών για τα ελληνικά αγροτικά μπλόκα.

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news