facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης

O δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης σκοτώθηκε το πρωί της Πέμπτης σε τροχαίο.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στις 08:20 στη λεωφόρο Βουλιαγμένης 18, στο ύψος του Ελληνικού, στο ρεύμα προς Αθήνα, όταν το τζιπ που οδηγούσε ο 33χρονος τραγουδιστής έφυγε από την πορεία του, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, και προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες και σε δέντρα και ανετράπη.

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν και δύο γυναίκες που τραυματίστηκαν. Τον Παντελή Παντελίδη απεγκλώβισαν από το όχημα πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο. Έφερε πολύ σοβαρά τραύματα στο κεφάλι.



Ο τραγουδιστής διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Η ταυτοποίησή του έγινε αργότερα καθώς είχε προσδιοριστεί πως επρόκειτο για το όχημά του αλλά ο ίδιος δεν είχε πάνω του ταυτότητα.

Οι δύο νεαρές γυναίκες που τραυματίστηκαν νοσηλεύονται εκτός κινδύνου στον Ευαγγελισμό. Η μία είναι σε πιο σοβαρή κατάσταση και χειρουργήθηκε στον θώρακα.

Σύμφωνα με το ανακοινωθέν από το «Ασκληπιείο», ο Παντελής Παντελίδης διεκομίσθη νεκρός στις 9:20. Η διαδικασία της νεκροψίας - νεκροτομής αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια θανάτου του.


tvxs

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news