facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Αποκάλυψη Βρούτση: Πάνε για εισφορά 27% και τις αγροτικές επιδοτήσεις

Σε παρέμβαση του στο Κοινοβούλιο πριν από λίγη ώρα και δίχως να διαψευστεί από τον παρευρισκόμενο αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη, ο τέως υπουργός Εργασίας και βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ Γιώργος Βρούτσης υποστήριξε πως η κυβέρνηση προετοιμάζει και έχει αποφασίσει την πλήρη ενσωμάτωση στην εισφορά του 27% του συνόλου των αγροτικών επιδοτήσεων καθώς κάτι τέτοιο προκύπτει από τις δηλώσεις του ίδιου του πρωθυπουργού.
 
«Η κυβέρνηση, ο πρωθυπουργός και ο αναπληρωτής υπουργός να απαντήσουν άμεσα. Θα ενταχθούν στο 27% ή όχι οι επιδοτήσεις των αγροτών; Τι σημαίνει η φράση «σύνολο των εσόδων των αγροτών»;  Μιλάμε για κάτι πρωτοφανές για το οποίο πρέπει να τοποθετηθεί καθαρά η κυβέρνηση» ανέφερε στο protothema.gr ο κ. Βρούτσης.
 
Στον ΣΚΑΙ το πρωί ο τέως υπουργός δήλωνε πως «παρακολούθησα τη συνάντηση αγροτών και πρωθυπουργού. Χθες μετά τη συνάντηση αυτό που συνειδητοποίησα είναι ένα τεράστιο τρικ».

«Μέχρι τώρα το εισόδημα των αγροτών υπολογιζόταν ως έσοδα μείον έξοδα και ξεχωριστά το εισόδημα από επιδοτήσεις. Τώρα θεωρεί η κυβέρνηση ως εισόδημα τις επιδοτήσεις. Η εισφορά λοιπόν θα υπολογίζεται και στις επιδοτήσεις»
 τονίζει.


protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news