facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Τσίπρας στο Πέραμα: Ξεκινάμε σε συνεργασία με την MOMA έργα στην περιοχή

Μια σειρά δράσεων ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας το πρωί του Σαββάτου από το Πέραμα, όπου πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη.

Κατά την επίσκεψή του στο δημαρχείο του Περάματος, ο πρωθυπουργός τόνισε ότι η αρχή για την ενίσχυση του δήμου έγινε με την εξαίρεση της περιοχής των λιπασμάτων στην ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ. Όπως ανακοίνωσε ο κύριος Τσίπρας, ξεκινά άμεσα πιλοτικό πρόγραμμα για 17 δήμους με μακροχρόνια ανεργία, που αναμένεται, όπως είπε, να ενισχύσει σημαντικά το Πέραμα.

Ανακοίνωσε ακόμα πως η κυβέρνηση ξεκινά άμεσα έργα στην περιοχή, ειδικά στο Άνω Πέραμα, με την βοήθεια του υπουργείου Άμυνας και της ΜΟΜΑ, όπως είπε χαρακτηριστικά. Επίσης, στάθηκε στην επαναλειτουργία του ανοικτού κολυμβητηρίου της πόλης, που επί χρόνια παραμένει ανενεργό, αλλά και στην προσφορά δωρεάν γευμάτων, στο πλαίσιο της δράσης «Ζεστό Γεύμα» στα σχολεία της περιοχής.

Τέλος, ο κύριος Τσίπρας επισήμανε ότι το Πέραμα, «μια περιοχή όπου συνυπάρχουν πολλές κοινωνικές ομάδες, δεν θα το αφήσουμε στα χέρια της Χρυσής Αυγής και των ακροδεξιών ομάδων»

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news