facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Ντίξον: Η αξιολόγηση δεν θα ολοκληρωθεί μέσα στο επόμενο δίμηνο

Την εκτίμηση ότι η αξιολόγηση δεν θα ολοκληρωθεί μέσα στο επόμενο δίμηνο διατύπωσε μιλώντας στο Mega, ο αναλυτής του Reuters, Χιούγκο Ντίξον.

«Αν είναι έτοιμος ο Τσίπρας να περάσει το νομοσχέδιο από τη Βουλή, τότε πιστεύω ότι υπάρχει προοπτική να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση έως το ορθόδοξο Πάσχα δηλαδή τον Μάιο. Δεν νομίζω να ολοκληρωθεί έως το καθολικό Πάσχα το οποίο είναι το Μάρτιο», αναφέρει χαρακτηριστικά, όπως μεταδίδει το megatv.com

Ο Ντίξον προβλέπει μάλιστα ότι τα μέτρα που θα κληθεί να πάρει η ελληνική κυβέρνηση θα είναι επώδυνα. «Κοινωνικά δίκαιο δεν σημαίνει ότι δεν θα είναι επώδυνο αλλά ότι ο πόνος πρέπει να μοιραστεί με δίκαιο τρόπο» λέει και προσθέτει:

«Αυτό ήθελα να τονίσω. Ας μην κρύβουμε το γεγονός ότι θα είναι επώδυνο. Εναπόκειται στον κ. Τσίπρα να βρει τον τρόπο για να μοιραστεί ο πόνος όσο το δυνατόν πιο δίκαια».

Ο αναλυτής του Reuters σχολίασε στο Mega και τη φράση του Σόιμπλε στο Νταβός «είναι η εφαρμογή, ανόητε», σημειώνοντας:«Δεν πιστεύω ότι απευθυνόταν στον κ. Τσίπρα. Πιστεύω ότι ο κ. Σόιμπλε είχε δίκιο διότι το κλειδί για την Ελλάδα αυτήν τη στιγμή είναι η εφαρμογή. Η φράση μπορεί εύκολα να παρερμηνευτεί και ο κ. Σόιμπλε ενίοτε δεν είναι τόσο διπλωμάτης όσο θα θέλαμε».

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news