facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Δεν διαψεύδει το Μαξίμου την τοποθέτηση της συζύγου του Γιώργου Τσίπρα στο Δημόσιο

Στην αντεπίθεση περνά η κυβέρνηση μετά τις καταγγελίες ότι ο ξάδερφος του πρωθυπουργού, Γιώργος Τσίπρας, διόρισε τη γυναίκα του στο Δημόσιο.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με το liberal.gr, ο Αλέξης Τσίπρας, εκτός από τον ξάδερφό του Γιώργο Τσίπρα, διόρισε στο Δημόσιο και την (εξ αγχιστείας) ξαδέρφη του, κυρία Αθανασία Ψαρουδάκη.

Πρόκειται για τη σύζυγο του κ. Γιώργου Τσίπρα, η οποία προσελήφθη με σύμβαση μετακλητής υπαλλήλου στο γραφείο του υπουργού Υποδομών, Χρήστου Σπίρτζη!

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Τσίπρας, ο σύζυγός της και ξάδερφος του πρωθυπουργού, έχει διοριστεί γενικός γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων του υπουργείου Εξωτερικών.

Το ζήτημα ανέδειξαν το Ποτάμι και η ΝΔ, με την κυβέρνηση να επιλέγει να απαντήσει στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης -δίχως πάντως να διαψεύδει το διορισμό- ως εξής: «Νέο ρεκόρ θράσους από τη Νέα Δημοκρατία, η οποία φτάνει στο σημείο να κατηγορεί τον πρωθυπουργό της χώρας για δήθεν διορισμό συγγενικού του προσώπου στο Δημόσιο. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούμε να προσάψουμε την ίδια κατηγορία στον κ. Μητσοτάκη. Πολύ απλά, διότι, έχοντας εκθρέψει επί δεκαετίες το πελατειακό κράτος, η οικογένεια Μητσοτάκη είναι το Δημόσιο».

Κυβερνητικές πηγές εξηγούσαν, μάλιστα, ότι δεν πρόκειται για διορισμό, γιατί είναι μετακλητή υπάλληλος και η θητεία της στο υπουργείο Υποδομών ολοκληρώνεται ταυτόχρονα με την ολοκλήρωση της θητείας του υπουργού.

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news