facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Τι απαντούν στον Π.Σκουρλέτη αυτοί που «έχασαν την ταξική τους συνείδηση»

Την αντίδραση των εργαζομένων στα Μεταλλεία Κασσάνδρας προκάλεσε η δήλωση του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πάνου Σκουρλέτη, ότι έχουν χάσει την ταξική τους συνείδηση.

Με σημερινή κοινή ανακοίνωσή τους, οι πρόεδροι των τριών σωματείων υποστηρίζουν ότι ο κ. Σκουρλέτης χρησιμοποιεί φράσεις βγαλμένες από τις αρχές του προηγούμενου αιώνα, για να μιλήσει στις 2.000 οικογένειες των μεταλλωρύχων, που «ξαναέβγαλε στον δρόμο».

Διερωτώνται, δε, αν ο υπουργός «θα μάθει επιτέλους ότι είναι εργαζόμενοι στα Μεταλλεία Κασσάνδρας και όχι στις Σκουριές, οι οποίες είναι το ένα από τα τρία μεταλλεία, τα οποία με τις αποφάσεις του κλείνει».

Ο υπουργός Ενέργειας Πάνος Σκουρλέτης κατηγόρησε την Τετάρτης τους εργαζόμενους που διαμαρτύρονται για τη στάση της κυβέρνησης έναντι της καναδικής εταιρείας Eldorado Gold, λέγοντας ότι «έχουν χάσει την ταξική τους συνείδηση».

Την ανακοίνωση υπογράφουν οι πρόεδροι του Σωματείου Επιστημονικού Προσωπικού Δ.Μπάλλας, του Σωματείου Εργατοτεχνιτών και Υπαλλήλων Γ.Χατζής και του Σωματείου Υπογειτών Χρ.Ζαφειρούδας.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news