facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

«Πράσινο» για υδατοδρόμιο στα Ιωάννινα

Νομοθετική ρύθμιση που θα αντιμετωπίζει τα νομικά κωλύματα που εμποδίζουν την αδειοδότηση υδατοδρομίων σε λιμναίο περιβάλλον, θα προωθήσει η κυβέρνηση, μετά την επιστολή που απέστειλε ο δήμαρχος Ιωαννιτών Θωμάς Μπέγκας προς τον υπουργό Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Χρήστο Σπίρτζη.

Στην επιστολή, υπήρξε άμεση θετική ανταπόκριση του υπουργού, ο οποίος αναγνώρισε το δίκαιο του αιτήματος, επισημαίνεται στην σχετική ανακοίνωση του δήμου.

Με την επιστολή που απέστειλε προχθές το πρωί ο κ. Μπέγκας, προς τον κ. Σπίρτζη, επανέφερε το θέμα του υδατοδρομίου, τονίζοντας πως ο δήμος Ιωαννιτών θεωρεί αναγκαία τη δημιουργία του στην Παμβώτιδα, καθώς, «αποτελεί μοχλό ανάπτυξης και απαραίτητο εργαλείο», για την περαιτέρω εξέλιξη της επικοινωνίας της πόλης με άλλες περιοχές, στο πλαίσιο του σχεδιασμού για την προώθηση του τουρισμού στην περιοχή μας.

Η δημοτική αρχή Ιωαννίνων έχει θέσει επανειλημμένα και από την αρχή της θητείας της, το θέμα του υδατοδρομίου στις εκάστοτε ηγεσίες του υπουργείου. Μετά τη σημερινή εξέλιξη, ο κ. Μπέγκας εξέφρασε την ικανοποίηση και την αισιοδοξία του για τη θετική έκβαση στην υπόθεση.

ethnos

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news