facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

«Εχασε κάθε αξιοπιστία ο Σκουρλέτης»

Για «απώλεια και του τελευταίου ίχνους αξιοπιστίας» κατηγορεί τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πάνο Σκουλρέτη, ο πρόεδρος του σωματείου των εργατοτεχνιτών και υπαλλήλων Μεταλλείων Κασσάνδρας «Αγία Βαρβάρα», Γιώργος Χατζής, με αφορμή τις δηλώσεις του υπουργού για την επένδυση χρυσού στη Χαλκιδική.

«Η αξιοπιστία όλων μας κρίνεται καθημερινά. Η αξιοπιστία του κ. Σκουρλέτη κρίνεται από τα λεγόμενα του ότι έχουμε 600 συναδέλφους μας που απασχολούνται μέσω ΕΣΠΑ, επιχείρημα που κατά κόρον χρησιμοποιεί το "Παρατηρητήριο Μεταλλευικών Δραστηριοτήτων" και οι υπόδικοι διαχειριστές του. Εγκληματικό όταν υπουργός κυβέρνησης δεν αντλεί τις πληροφορίες του από τις υπηρεσίες του και από τους άμεσα εμπλεκόμενους, αλλά αντί γι αυτό τις αντλεί από επιτροπές κατά της εξόρυξης χρυσού» αναφέρει σε ανακοίνωση του ο κ. Χατζής και προσθέτει:

«Όχι, λοιπόν. Δεν έχουμε ανάμεσά μας εργαζόμενους που απασχολούνται μέσω ΕΣΠΑ. Έχουμε ήδη όμως πρώην εργαζομένους που πληρώνονται πια με τα επιδόματα ανεργίας του ΟΑΕΔ και έτσι όπως πάτε, κύριε Σκουρλέτη, σε 2 μήνες εκεί που 2.000 άτομα πληρώνανε εισφορές, αυτοί οι 2.000 θα πληρώνονται από τον ΟΑΕΔ».

Νωρίτερα, μιλώντας στο Mega, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πάνος Σκουρλέτης, δήλωσε ότι η κυβέρνηση είναι υπέρ των επενδύσεων, με όρους και προϋποθέσεις, ενώ κατηγόρησε την εταιρεία χρυσού για τακτικές "ωμού εκβιασμού".

ethnos

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news