facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

ΠΦΣ: Το ασφαλιστικό τιμωρεί τους «ειλικρινείς φαρμακοποιούς»

Οι φαρμακοποιοί έχουν στοχοποιηθεί ως επαγγελματίες και ως επιστήμονες και για αυτό ο κλάδος θα αντιδράσει, προειδοποίησε σήμερα ο πρόεδρος του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου Κωνσταντίνος Λουράντος, αναφερόμενος στο ζήτημα του ασφαλιστικού.

Χαρακτήρισε το διάλογο «προσχηματικό», έκανε λόγο για «υποκρισία και ψευτιά», από την πλευρά της κυβέρνησης, ενώ σημείωσε ότι με το σχέδιο νόμου για το ασφαλιστικό οι φαρμακοποιοί «τιμωρούνται επειδή είναι ειλικρινείς φορολογούμενοι» και ευνοούνται οι φοροφυγάδες.

«Θα ήθελα πολύ να φοροδιαφύγω, να κλέψω αφού με κλέβουν, αλλά δεν μπορώ και τιμωρούμαι αφού δεν κοροϊδεύω, να πληρώσω υπέρογκες εισφορές», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Λουράντος, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, για την παρουσίαση της εκστρατείας «Άκου το Σώμα Σου».

Βασικοί πυλώνες της εκστρατείας είναι η συνεχιζόμενη εκπαίδευση των φαρμακοποιών και η ανάπτυξη προγραμμάτων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού για πρόληψη και σωστό έλεγχο μιας σειράς σημαντικών ασθενειών, αλλά και η ορθή καθοδήγηση των ασθενών μέσα από το πρωτοβάθμιο σύστημα φροντίδας υγείας. Η δράση στοχεύει στη δημιουργία ενός δικτύου προστασίας αδιάγνωστων ασθενών, με τη συμμετοχή όλων των φαρμακοποιών, καλύπτοντας έτσι, κενά που μπορεί να παρουσιάζει το πρωτοβάθμιο σύστημα φροντίδας υγείας.

skai

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news