facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

Σε ρυθμούς καρναβαλιού μπήκε η Πάτρα

Σε καρναβαλικούς ρυθμούς μπήκε από σήμερα η Πάτρα, με την παράδοση του καρναβαλικού λαβάρου στον δήμαρχο της πόλης Κώστα Πελετίδη.

Με το ιταλικό τραγούδι Volare από τη Σοφία Ανδριανού ξεκίνησε η τελετή έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού.

Εντυπωσιακή η πρώην αθλήτρια της Ρυθμικής Γυμναστικής-μέλος της Εθνικής Ελλάδος Ρυθμικής Γυμναστικής Αλίκη Μπουλταδάκη στο πρόγραμμα με στεφάνι.

Η Πάτρα, η πρωτεύουσα του κεφιού της δημιουργίας και της καρναβαλικής έκφρασης ξεκινά αυτή την ώρα και επίσημα το μεγάλο ταξίδι για την κορύφωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων, παρουσία χιλιάδων Πατρινών,καθώς και επισκεπτών.

Η πλατεία Γεωργίου αποτελεί το σημείο εκκίνησης των καρναβαλικών εκδηλώσεων την κήρυξη των οποίων κάνει ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης .

Τίτλος του προγράμματος, του οποίου την μουσική επιμέλεια υπογράφει ο Νίκος Τουλιάτος, είναι «Τα Κρουστά της Ειρήνης στην Τελετή Έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού» και συμμετέχουν 106 μουσικοί, χορευτές, τραγουδιστές (καταξιωμένοι επαγγελματίες υψηλού καλλιτεχνικού βεληνεκούς αλλά και ερασιτέχνες), όπου δίνουν μια θεαματική και δυναμική μουσική διάσταση στην τελετή έναρξης.

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news