facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

Στο μπλόκο Νίκαιας καλούνται αύριο οι φορείς

Εξακολουθούν να προσέρχονται τρακτέρ στο μπλόκο Νίκαιας και σήμερα, τόσο από τα Φάρσαλα όσο και από την Καρδίτσα, με αποτέλεσμα να ξεπερνούν πλέον τις δυόμιση χιλιάδες και με τους διοργανωτές να έχουν βάλει «στοίχημα» να μαζέψουν όλα τα τρακτέρ του κάμπου στη Νίκαια.

Σήμερα πραγματοποιήθηκαν από το πρωί συνελεύσεις των αγροτών που συμμετέχουν στο μπλόκο ενώ πανεργατικό συλλαλητήριο που είχε οργανώσει το Εργατικό Κέντρο Λάρισας στην Κεντρική Πλατεία της πόλης για το ασφαλιστικό εν τέλει κατέληξε στο μπλόκο Νίκαιας όπου οι συμμετέχοντες έκαναν πορεία και δήλωσαν τη συμπαράστασή τους στους αγωνιζόμενους αγρότες.

Για αύριο στις 12 το μεσημέρι οι αγρότες του μπλόκου της Νίκαιας καλούν τους μαζικούς φορείς όλης της Θεσσαλίας να παρευρεθούν στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του μπλόκου, για να εκφράσουν την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή τους στον αγώνα των μικρομεσαίων αγροτών, καθώς και στα αιτήματα που προβάλλουν οι Ενωτικές Ομοσπονδίες Αγροτικών Συλλόγων των νομών της Θεσσαλίας.

Όπως επισημαίνουν οι αγρότες, το μπλόκο της Νίκαιας αποτελεί σημείο αναφοράς στον αγώνα της μικρομεσαίας αγροτιάς για την επιβίωσή της.

Λόγω του μεγάλου αριθμού των τρακτέρ στο μπλόκο Νίκαιας και για λόγους ασφαλείας, η κυκλοφορία, σύμφωνα με απόφαση της Αστυνομίας, εξακολουθεί να απαγορεύεται στο κομμάτι της ΠΑΘΕ από τον κόμβο Πλατυκάμπου μέχρι τον ανισόπεδο κόμβο Μεγάλου Μοναστηρίου και διεξάγεται μέσω παρακαμπτηρίων.

ΑΠΕ-ΜΠΕ/real

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news