facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Ελληνικός Χρυσός: «Μας αιφνιδίασαν οι δηλώσεις Σκουρλέτη-Νιώσαμε σαν εταιρεία γκάνγκστερ»

Αιφνιδιασμένη από τις τοποθετήσεις του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πάνου Σκουρλέτη, περί «ωμών εκβιασμών», δηλώνει η εταιρεία Ελληνικός Χρυσός, επισημαίνοντας ότι όσα ειπώθηκαν «μας έκαναν να νιώθουμε εταιρεία-γκάνγκστερ».

Όπως τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Μιχάλης Θεοδωρακόπουλος, μετά τη συνάντηση που έγινε με τον υπουργό "νιώσαμε ότι ξεκινάει ένας διάλογος μέσα σε ειλικρινή διάθεση" και η εντύπωση που εξελήφθη ήταν ότι και το υπουργείο μίλησε για θετική συνάντηση, "ότι μπορούμε να ξεκινήσουμε μια κουβέντα".

Σήμερα ωστόσο, είπε, ακούστηκαν πράγματα "που μας έκαναν να νιώθουμε εταιρεία γκάνγκστερ, είμαστε εταιρεία που απαρτίζεται από Έλληνες μηχανικούς, δεν θέλουμε σύγκρουση".

Τόνισε ότι η εταιρεία βρίσκεται πλέον στο στάδιο υλοποίησης της απόφασης αναφορικά με Σκουριές που αφορά σε "μάζεμα της δραστηριότητας", ώστε σε 2-3 μήνες να παραμείνουν μόνο τα άτομα που θα εργαστούν για τη συντήρηση του έργου, δηλαδή 30-40 άτομα από 600 που είναι στις Σκουριές.

Διαβεβαίωσε ωστόσο ότι θα καταβληθούν προσπάθειες να απορροφηθούν οι περισσότεροι από αυτούς, αναγνωρίζοντας ότι κάποιοι θα χάσουν τη δουλειά τους.

Θα υπάρξει -ανέφερε- σύντομα ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου που θα καλύψει αυτά που ειπώθηκαν στην πρωινή εκπομπή του Mega από τον υπουργό.

ethnos

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news