facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2016

ΟΑΕΔ: Μόνο μέσω διαδικτύου σειρά υπηρεσιών από τη Δευτέρα

Αποκλειστικά μέσω διαδικτύου θα παρέχεται από την προσεχή Δευτέρα μια σειρά υπηρεσιών του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ). Οι υπηρεσίες θα παρέχονται με τη χρήση κωδικών πρόσβασης στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες ΟΑΕΔ ή μέσω ΚΕΠ.

Η τρίμηνη Ανανέωση Δελτίου Ανεργίας, οι αιτήσεις για τα Ειδικά Εποχικά Βοηθήματα, Ειδικά Βοηθήματα Ανεργίας, Παροχές Μητρότητας είναι μερικές από τις σημαντικότερες υπηρεσίες για τις οποίες η διαδικασία πρόσβασης αλλάζει.

Για την εξυπηρέτησή τους, οι συναλλασσόμενοι είτε θα πιστοποιούνται ως χρήστες στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες του ΟΑΕΔ (1. παραλαμβάνοντας Κλειδάριθμο από ένα Κέντρο Προώθησης Απασχόλησης - ΚΠΑ ΟΑΕΔ, ή 2. χρησιμοποιώντας τους κωδικούς τους από την Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων) είτε θα απευθύνονται σε ένα Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών, έχοντας μαζί τους ΑΦΜ, ΑΜΚΑ και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Εγκύκλιος για την μετάβαση στην αποκλειστικά ηλεκτρονική παροχή υπηρεσιών του ΟΑΕΔ έχει αποσταλεί σε όλα τα ΚΠΑ του ΟΑΕΔ, στα οποία από τις 4 Ιανουαρίου θα γίνεται και διανομή σχετικού πληροφοριακού υλικού.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται από τον Οργανισμό να ενημερωθούν εγκαίρως για τις αλλαγές στην πρόσβαση στις υπηρεσίες του για την καλύτερη, αμεσότερη και απρόσκοπτη εξυπηρέτησή τους.

skai

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news