facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 12 Απριλίου 2015

Τα μηνύματα των πολιτικών αρχηγών για το Πάσχα

Παυλόπουλος: «Κοινωνική δικαιοσύνη»
Μετά την αναχώρησή του με το Άγιο Φως από τον Μητροπολιτικό Ναό της Υπαπαντής του Κυρίου στην Καλαμάτα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δήλωσε: «Χριστός Ανέστη! Το άφατο θαύμα της Ανάστασης του Κυρίου σημαίνει διαχρονικά το πέρασμα από τον θάνατο στη ζωή».
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρακολούθησε την αναστάσιμη λειτουργία μαζί με την οικογένειά του, στον Μητροπολιτικό Ναό της Υπαπαντής του Κυρίου στην Καλαμάτα | ΕUROKINISSI
«Εύχομαι το φετινό Πάσχα να σημάνει για όλους τους λαούς του κόσμου, για τους λαούς της Ευρώπης και κυρίως για τον Λαό μας, το οριστικό πέρασμα των καταξιώσεων του ανθρώπου μέσα από τη θωράκιση των απαράγραπτων θεμελιωδών του δικαιωμάτων και μέσα από την εμπέδωση της κοινωνικής δικαιοσύνης. Χρόνια Πολλά!», κατέληξε ο Προκόπης Παυλόπουλος.
Τσίπρας: «Μήνυμα ζωής και δικαιοσύνης»
«Η φετινή Ανάσταση είναι ξεχωριστή. Φέρνει μαζί της την αναγέννηση της ελπίδας του λαού μας για ένα καλύτερο αύριο. Ένα αύριο που ήδη έχει κάνει τα πρώτα του βήματα. Αυτή είναι η δική μας Ανάσταση. Είναι η Ανάσταση όλων μας, που έχουμε πάρει την απόφαση να σταθούμε όρθιοι, να κοιτάξουμε ψηλά και, ενωμένοι, να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες της συγκυρίας» τονίζει ο πρωθυπουργός στο σημερινό μήνυμά του, ευχόμενος χρόνια πολλά στις Ελληνίδες και τους Έλληνες.

«Το μήνυμα της σημερινής γιορτής είναι μήνυμα ζωής και δικαιοσύνης που ακούγεται από την Ελλάδα στην Ευρώπη και σε όλον τον κόσμο» υπογραμμίζει ο πρωθυπουργός, προσθέτοντας πως «έχουμε κάνει ήδη τη μεγάλη αρχή. Έχουμε το δικαίωμα και τη δυνατότητα να φτάσουμε έως το τέρμα. Η άνοιξη της δημιουργίας πρέπει να δώσει τέλος στον χειμώνα της παραίτησης».
Σαμαράς: «Να πιάσουν τόπο οι θυσίες του λαού»
Μετά την Ανάσταση ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ευχήθηκε «Χριστός Ανέστη και αγάπη σε κάθε οικογένεια», αλλά και σε κάθε Ελληνίδα και Έλληνα προκοπή και υγεία.
Ο Αντώνης Σαμαράς παρακολούθησε την αναστάσιμη λειτουργία στον Άγιο Γεώργιο Ναυπλίου συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Γεωργία | EUROKINISSI / ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
«Και στην πατρίδα μας να βγει γρήγορα από τα δύσκολα και να δικαιωθούν, να πιάσουν τόπο, επιτέλους, οι θυσίες του ελληνικού λαού», κατέληξε ο Αντώνης Σαμαράς.
Βενιζέλος: «Να σκεφτούμε πού πηγαίνουμε ως έθνος»
«Το Πάσχα ενώνει τους Έλληνες γύρω από το μήνυμα της Ανάστασης. Αυτή η λαμπρή και αισιόδοξη ημέρα είναι ίσως μια ευκαιρία να σκεφτούμε πού βρισκόμαστε και πού πηγαίνουμε ως έθνος και ως κοινωνία», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
«Μακάρι να το κάνουμε αυτό με ένα τρόπο που πηγαίνει πέρα από τις σκοπιμότητες της συγκυρίας, πιο γενναιόδωρο και πιο διορατικό», συμπλήρωσε στο πασχαλινό του μήνυμα ο Ευάγγελος Βενιζέλος.
Καμμένος: «Το Φως θα φέρει την ελπίδα»
Οι Έλληνες δεν πρέπει να ξεχνούν ότι «το φως της Ανάστασης είναι το φως της ελπίδας» αναφέρει στο πασχαλινό του μήνυμα ο υπουργός Άμυνας.
Ο Πάνος Καμμένος στο πασχαλιάτικο γλέντι στο στρατόπεδο του Γουδή, όπου το υπ. Εθνικής Άμυνας πρόσφερε γεύμα αλληλεγγύης προς τους πληγέντες από την οικονομική κρίση | ΕUROKINISSI / ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ
«Το Φως του Ελληνισμού νίκησε πάντα το σκοτάδι και όλους εκείνους οι οποίοι ήθελαν να καθυποτάξουν είτε την πατρίδα είτε την ορθοδοξία. Θα νικήσει πάλι το Φως και θα φέρει την ελπίδα» συνέχισε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
«Γι' αυτό τον λόγο όλες οι Ελληνίδες και όλοι οι Έλληνες, όλοι οι λαοί έχουμε σήμερα μια καινούρια αρχή μετά την Ανάσταση του Κυρίου, μια καινούρια αρχή που φέρνει ελπίδα και την αισιοδοξία» πρόσθεσε στο μήνυμά του ο κ. Καμμένος.
Κουτσούμπας: «Η Ανάσταση δεν μπορεί να έρθει με τροϊκανές διαπραγματεύσεις»
«Ανάσταση για τον λαό μας δεν μπορεί να έρθει με τροϊκανές διαπραγματεύσεις, με τα επικίνδυνα γεωπολιτικά παιχνίδια των ανταγωνισμών, σε όφελος των συμφερόντων που μέχρι σήμερα έχουν οδηγήσει σε Γολγοθά τον λαό μας» δήλωσε ο γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ
Ο Δημήτρης Κουτσούμπας κατέληξε: «Ανάσταση λαών μπορεί να έρθει μόνο σε ρήξη με την Ε.Ε., το κεφάλαιο και την εξουσία τους, με ένα ισχυρό εργατικό λαϊκό κίνημα που θα βγει στο προσκήνιο, με λαϊκή συμμαχία».
efsyn
Διαβάστε Περισσότερα » "Τα μηνύματα των πολιτικών αρχηγών για το Πάσχα"

Διαψεύδει το δημοσίευμα της FAS το υπουργείο Οικονομικών

Έντονα αντέδρασε το υπουργείο Οικονομικών για το δημοσίευμα της FAS, τονίζοντας ότι δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα και υπονομεύει τη διαπραγμάτευση και την Ευρώπη.

Το δημοσίευμα, επικαλούμενο αξιωματούχους της ευρωζώνης, αναφέρει ότι προκάλεσε σοκ το γεγονός ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν παρουσίασε προτάσεις για διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις στις συνομιλίες της περασμένης εβδομάδας, με τον έναν από τους αξιωματούχους αυτούς να διατείνεται πως ο Έλληνας εκπρόσωπος συμπεριφέρθηκε σαν «ταξιτζής».

Σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Οικονομικών τονίζει ότι «εάν και όταν οι αναγνώστες της FAS διαβάσουν τα πρακτικά της συνεδρίασης του Euroworking Group, η εφημερίδα θα δυσκολευτεί να δικαιολογήσει τον τίτλο και το περιεχόμενο του άρθρου της».

«Τέτοια δημοσιεύματα υπονομεύουν την διαπραγμάτευση και την Ευρώπη» τονίζει το υπουργείο.

Πηγές του υπουργείου Οικονομικών ανέφεραν επίσης ότι η γερμανική εφημερίδα θα πρέπει να απολογηθεί για τον τίτλο και το περιεχόμενο του δημοσιεύματος.

in
Διαβάστε Περισσότερα » "Διαψεύδει το δημοσίευμα της FAS το υπουργείο Οικονομικών"

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news