facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

Το Ιράκ θα καταφύγει στον ΟΗΕ αν ισχύουν οι καταγγελίες για λαθρεμπόριο μεταξύ Άγκυρας-ISIS

Το Ιράκ θα καταφύγει στον ΟΗΕ αν ισχύουν οι καταγγελίες για λαθρεμπόριο μεταξύ Άγκυρας-ISISΗ Βαγδάτη θα καταθέσει αμέσως διαμαρτυρία στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ αν οι ισχυρισμοί ότι η Τουρκία εμπλέκεται στην αγορά πετρελαίου από τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Χαλιφάτου, επιβεβαιωθούν.

Αυτό δήλωσε εκπρόσωπος του υπουργείου Αμύνης του Ιράκ, έπειτα από τις καταγγελίες της Ρωσίας ότι ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, και μέλη της οικογένειάς του «εμπλέκονται ενεργά» σε παράνομη συναλλαγή πετρελαίου με τους τζιχαντιστές.

«Αν η ιρακινή κυβέρνηση λάβει αρκετά στοιχεία και λεπτομέρειες, χωρίς κανέναν δισταγμό θα καταθέσει καταγγελία στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ και σε άλλους σχετικούς διεθνείς θεσμούς» δήλωσε ο Νασεέρ Νούρι από το υπουργείο Αμύνης του Ιράκ, στο ρωσικό πρακτορείο Sputnik.

Νωρίτερα την Τετάρτη, το υπουργείο Αμύνης και το Γενικό Επιτελείο Στρατού της Ρωσίας έδωσαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες και στοιχεία, υποστηρίζοντας ότι η Τουρκία συναλλάσσεται με το Ισλαμικό Χαλιφάτο για την αγορά και μεταφορά πετρελαίου.

zougla

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news