facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

FULGOR: Απέλυσαν 30χρονο οικογενειάρχη γιατί γράφτηκε στο σωματείο

Η τρομοκρατία του ΟΜΙΛΟΥ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ απέναντι στους εργαζόμενους συνεχίζεται και μάλιστα στην πλέον  σκληρή μορφή της..
Πριν λίγες μέρες  ο Διευθυντής του εργοστασίου της FULGOR  στο Σουσάκι Κορινθίας κάλεσε 30χρονο εργαζόμενο που δούλευε στο πιο σκληρό τμήμα του εργοστασίου ,το χυτήριο και του ανακοίνωσε την απόλυσή του.
Ο εργαζόμενος Ι.Μ τον παρακάλεσε να μην προχωρήσει η εταιρία σε κάτι τέτοιο γιατί έχει οικογένεια με παιδί 14 μηνών ενώ η γυναίκα του είναι έγκυος και περιμένουν το δεύτερο παιδί τους. Επιπλέον μένουν στο ενοίκιο και θα τους βγάλουν στο δρόμο άμα μείνει άνεργος.
Ο Διευθυντής του είπε ότι δεν έχει κανένα παράπονο από την εργατικότητά του αλλά ο λόγος της απόλυσής του είναι ότι μετά το πρόσφατο θανατηφόρο εργατικό ατύχημα που έγινε στο εργοστάσιο πήγε και γράφτηκε στο Σωματείο.
Αν αυτό δεν λέγεται «τρομοκρατία» τότε τι ακριβώς είναι η τρομοκρατία;
Να τονίσουμε ότι υπήρξε και δεύτερη απόλυση για τον ίδιο λόγο .
Σήμερα το μεσημέρι για το θέμα αυτό υπήρξε τριμερής συνάντηση στο Υπουργείο Εργασίας στην Αθήνα
Σε επικοινωνία που είχαμε με τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Κορίνθου Κώστα Κατεμή μας είπε ότι στην συνάντηση αυτή  το Εργατικό Κέντρο Κορίνθου είχε καλέσει να παρευρεθούν και οι 4 Βουλευτές του Νομού. Τελικά παρευρέθηκαν  οι 3 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ .
Παρευρέθηκαν επίσης εκπρόσωπος του Σωματείου και της Ομοσπονδίας Μετάλλου.
Ο Κώστας Κατεμής τόνισε στην τριμερή διάσκεψη ότι το Εργατικό Κέντρο Κορίνθου θεψρεί τις απολύσεις αυτές ως συνδικαλιστική δίωξη και καλεί την εταιρία άμεσα να επαναπροσλάβει τους απολυθέντες.
sfedona

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news