facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

Θεοδωράκης: Τεράστια εθνική ήττα η έξοδος της Ελλάδας από τη Συνθήκη Σένγκεν

Για τεράστια εθνική ήττα και για καμπανάκι κινδύνου έκανε λόγο ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης αναφερόμενος στο ενδεχομένου εξόδου της χώρας από τη συνθήκη Σένγκεν.

Αναλυτικά ο κύριος Θεοδωράκης υπογράμμισε «Η αποκάλυψη ότι υπάρχει έγγραφο της Προεδρίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που κάνει λόγο για προσωρινή έξοδο της Ελλάδας από τη συνθήκη Σένγκεν, είναι ένα ηχηρό καμπανάκι κινδύνου.

Προφανώς κάποιοι στην Ευρώπη ονειρεύονται ότι μπορούν να καταστήσουν την Ελλάδα ένα ατέλειωτο στρατόπεδο μεταναστών και προσφύγων. Όμως αυτό που δίνει τροφή σε αυτά τα σενάρια είναι η ανικανότητα της κυβέρνησης.

Καλούμε τον κ. Τσίπρα να αναθέσει σε κάποιον ικανό άνθρωπο τον συντονισμό όλων των δράσεων που έχουν συναποφασιστεί με τους εταίρους μας.

Τα ελληνικά σύνορα είναι και ευρωπαϊκά. Αυτό πρέπει να φωνάξουμε και να συνεργασθούμε με την Frontex για τη φύλαξή τους.

Προειδοποιούμε προσωπικά τον κ.Τσίπρα ότι η έξοδος της Ελλάδας από τη Συνθήκη Σένγκεν- έστω και προσωρινά -θα είναι μια τεράστια εθνική ήττα που θα απομονώσει ακόμη περισσότερο την χώρα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Επιτέλους ας συνέλθουν. Ας συνέλθουν σήμερα γιατί αύριο θα είναι πολύ αργά» κατέληξε ο κύριος Θεοδωράκης.

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news