facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Ξέσπασμα Καμίνη: Το ρωτάω και κρύβονται. Γιατί δεν ανοίγουν στρατόπεδα για τους μετανάστες;

Ξέσπασε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης για τους χειρισμούς της κυβέρνησης στο θέμα των μεταναστών επαναφέροντας το ζήτημα της χρησιμοποίησης των κενών στρατοπέδων για την φιλοξενία προσφύγων και μεταναστών όπως είχε προτείνει από τον περασμένο Δεκέμβριο όταν 600 Σύροι πρόσφυγες βρίσκονταν επι τρεις εβδομάδες στην πλατεία Συντάγματος.

«Να μας πει η κυβέρνηση γιατί το ρωτάω και κρύβονται. Γιατί δεν ανοίγουν τα στρατοπεδα; Ποιο είναι το πρόβλημα να το ακούσουμε» είπε σε έντονο ύφος ο κ. Καμίνης.

Άφησε μάλιστα υπονοούμενα για το πώς διαχειρίζεται τις Ένοπλες Δυνάμεις ο Πάνος Καμμένος μιλώντας για «εικόνα στεγανοποίησης των Ενόπλων Δυνάμεων που κάπου έχουν παραδοθεί για αποκλειστική διαχείριση και δεν συμμετέχουν στη διαχείριση του μεγάλου εθνικού προβλήματος»

«Δεν υπήρξε καμία προετοιμασία στη χώρα. Από τον περασμένο Δεκέμβριο έλεγα ότι υπάρχουν άδεια στρατόπεδα για να ανοίξουν και να υποδεχθούν πρόσφυγες-μετανάστες, θα το δουμε» συμπλήρωσε. «Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιουνται ολυμπιακές εγκαταστάσεις και πάρκα» συνέχισε σε υψηλούς τόνους.

«Το να πετάμε τον κόσμο στην Αθήνα επειδή είναι σαν χοάνη αυτό το σενάριο τελείωσε. Ως δήμαρχος δεν θα επιτρέψω να επαναληφθεί αυτό το φαινόμενο» συνέχισε ο κ. Καμίνης μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Κατέληξε, δε, ότι για να αποφευχθεί ο κίνδυνος να εγκλωβιστούν άνθρωποι που δεν μπορούν να μετακινηθούν σε άλλες χώρες γιατί δεν έχουν το καθεστώς του πρόσφυγα θα πρέπει να ξεχωρίζονται οι δύο κατηγορίες στα hotspots και όσοι δεν είναι πρόσφυγες να επαναπροωθούνται στην Τουρκία άμεσα.

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news