facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

Αναστέλλονται οι απεργιακές κινητοποιήσεις στη γαλακτοβιομηχανία «Ροδόπη»

Σε συμφωνία για επαναπρόσληψη των απολυμένων και αναστολή των απεργιακών κινητοποιήσεων ήρθαν ιδιοκτησία και εργαζόμενοι στη Γαλακτοβιομηχανία «Ροδόπη» στην Ξάνθη.

Έπειτα από δεσμεύσεις του διευθύνοντος συμβούλου της επιχείρησης Μ. Σαράντη, για διακοπή των προγραμματισμένων απολύσεων και επαναπρόσληψη το άμεσο επόμενο διάστημα των απολυμένων που επιθυμούν να επιστρέψουν στην εργασία τους, η γενική συνέλευση των εργαζομένων αποφάσισε να αναστείλει τις απεργιακές κινητοποιήσεις που είχαν προγραμματιστεί από την Κυριακή 20 μέχρι και την Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου.

«Το σωματείο, μέχρι την επαναπρόσληψη και του τελευταίου απολυμένου που θέλει να επιστρέψει στη δουλειά, παραμένει σε εγρήγορση, σε περίπτωση που αθετηθούν οι δεσμεύσεις ώστε να συνεχίσει τις κινητοποιήσεις» αναφέρεται σε ανακοίνωση του σωματείου εργαζομένων.

«Καλούμε τον ξανθιώτικο λαό στη συνέχιση της συμπαράστασης που έχει δείξει μέχρι στιγμής με κάθε τρόπο μέχρι την επιστροφή και του τελευταίου απολυμένου» καταλήγει ανακοίνωση.

Η πρώην συνεταιριστική γαλακτοβιομηχανία «Ροδόπη» στεγάζεται σε ιδιόκτητο οικόπεδο 39.000 τ.μ. στο τρίτο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Ξάνθης-Λάγους, με βασικό τεχνολογικό εξοπλισμό που προέρχεται από παγκοσμίως αναγνωρισμένες εταιρείες υψηλής τεχνολογίας και ποιότητας, όπως είναι η Tetra Pak, η Alfa Laval, η Galdi, η TESCO, και απασχολεί σήμερα 98 άτομα μόνιμο προσωπικό.

zougla

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news