facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Διάσκεψη των Προέδρων: Μετά τις γιορτές θα συνεχιστεί η συζήτηση για το παράλληλο πρόγραμμα

Η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής αποφάσισε η συζήτηση για το «παράλληλο πρόγραμμα» να συνεχιστεί μετά τις γιορτές. Για το πάγωμα του νομοσχεδίου, η κυβέρνηση επικαλέστηκε τις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης, που αποχώρησε από τη συνεδρίαση καταγγέλλοντας πως το νομοσχέδιο δεν συνοδευόταν από έκθεση κοστολόγησης του Γενικού Λογιστήριου του Κράτους.

Νωρίτερα είχε ανακοινωθεί η προσωρινή απόσυρση του προγράμματος, με πληροφορίες να κάνουν λόγο και για ενστάσεις από τους δανειστές, οι οποίοι φέρονται να επισήμαναν πως το πρόγραμμα είναι ακοστολόγητο και μπορεί να υπονομεύσει το πρόγραμμα που εφαρμόζει η χώρα στο πλαίσιο του τρίτου Μνημονίου.

Η ανακοίνωση των Προέδρων της Βουλής

«Μέτρα για την επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου και άλλες διατάξεις».

«Τόσο η συζήτηση όσο και η ψήφιση του σχετικού Νομοσχεδίου θα διεξαχθούν μετά τις 7 Ιανουαρίου. Η πρόταση του Πρόεδρου της Βουλής στη Διάσκεψη των Προέδρων έγινε μετά από συνεννόηση με την κυβέρνηση και τους τρεις Προέδρους των Επιτροπών, έτσι ώστε να υπάρχει άνεση στη διαβούλευση και τη συζήτηση του σχετικού νομοσχεδίου», αναφέρεται στην ανακοίνωση της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής.

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news