facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Παράλληλο πρόγραμμα σε... δόσεις – Από αύριο οι πρώτες τροπολογίες

Από αύριο, Τρίτη, αναμένεται να περάσουν με τροπολογίες κάποια από τα μέτρα που περιλαμβάνονταν στο «παράλληλο πρόγραμμα» του ΣΥΡΙΖΑ το οποίο αναχαίτισαν οι θεσμοί την προηγούμενη εβδομάδα.

«Πολλά από όσα θα περάσουν αύριο ήταν σε γνώση των θεσμών» εξηγεί κυβερνητικό στέλεχος που αφήνει αν και αναγνωρίζει μη επιτυχημένο χειρισμό από την πλευρά της κυβέρνησης, αφήνει να διαφανεί κυβερνητική δυσαρέσκεια για την τακτική του ΓΛΚ σε αρκετές περιπτώσεις.
Τα υπόλοιπα μέτρα του «παράλληλου προγράμματός» θα έρθουν αμέσως μετά τις γιορτές ενώ η καυτή περίοδος για την κυβέρνηση αναμένεται να κλείσει στα μέσα Φεβρουαρίου.

Πρώτα το ασφαλιστικό μέχρι τις 15/1 και μετά τα κόκκινου δάνεια οριοθετούν τον οδικό χάρτη της κυβέρνησης για τις επόμενες εβδομάδες, ενώ τα φορολογικά των αγροτών που δεν περιλαμβάνονται στα προαπαιτούμενα, θα έρθουν αργότερα.

Η κυβέρνηση «καίγεται» να κλείσει ως τα μέσα Φλεβάρη την αξιολόγηση ώστε να ανοίξει η συζήτηση περί χρέους. Για το μοντέλο διαπραγμάτευσης, και πάλι αναμένεται να λειτουργήσει η απ' ευθείας τηλεφωνική γραμμή Τσίπρα με Ολάντ και Μέρκελ ώστε να ασκηθεί η μεγαλύτερη δυνατή επιρροή στους εκπροσώπους των θεσμών για να επιδείξουν ευελιξία σε θέματα, όπως αυτο του ασφαλιστικού.

iefimerida

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news