facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

Αποστάσεις κρατούν οι ΑΝΕΛ από τον Αποστόλου για τις αγροτικές επιδοτήσεις

Να απαιτηθούν τα 320 εκατ. ευρώ των ενισχύσεων Χατζηγάκη από τους αγρότες ζήτησε ο βουλευτής Λάρισας των ΑΝΕΛ Βασίλης Κόκκαλης, επικρίνοντας παράλληλα τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου. 


Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Αποστόλου κατέθεσε τροπολογία με την οποία καλούνται 725.000 αγρότες να επιστρέψουν τις ενισχύσεις που έλαβαν το 2008-2009. Ωστόσο, παρουσιάζοντας την ρύθμιση υποστήριξε ότι όσο είναι ο ίδιος υπουργός δεν πρόκειται να γίνει πράξη η επιστροφή των χρημάτων και πως σκοπός της διάταξης είναι να εξευμενίσει τα μέλη της αρμόδιας ευρωπαϊκής επιτροπής!

Η τακτική του κ Αποστόλου όμως προκάλεσε την αντίδραση και βουλευτών της συμπολίτευσης με τον κ. Κόκκαλη να επισημαίνει κατά την διάρκεια της συζήτησης του προϋπολογισμού πως είναι «κακό και άσχημο αυτό που έγινε με τους αγρότες. Είδα τον κ. Αποστόλου να είναι ειλικρινής, αλλά μετά να λέει άλλα. Πρέπει να σεβαστούμε τις εταιρικές μας υποχρεώσεις, οι αγρότες δεν είναι σαν το ΠΑΣΟΚ που πήραν τα θαλασσοδάνεια και ποτέ δεν τα επέστρεψαν».

Ποτάμι: Ο κουτοπόνηρος υπουργός
«Αυτή είναι η νοοτροπία της κυβέρνησης: Ψέμα, κουτοπονηριά και αφερεγγυότητα», σχολιάζει το Ποτάμι για τις δηλώσεις του κ. Αποστόλου. «Παραμένει ακόμη υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης ο κ. Αποστόλου; Αυτός που χτες κατέθεσε τροπολογία στη Βουλή λέγοντας ότι τις επιστροφές αγροτικών επιδοτήσεων τις νομοθετούμε διότι έχουμε καταδικαστεί και θα πληρώνουμε υπέρογκα πρόστιμα. Αλλά να μην ανησυχεί η Βουλή διότι -είπε- η κυβέρνηση στην πράξη δεν θα τις εισπράξει! Και ο ίδιος δε θα βάλει την υπογραφή του σε επιστροφές! Και είχε το θράσος να ζητήσει από το Κοινοβούλιο τη συνενοχή σε αυτή την απατεωνιά. Λες και οι εταίροι μας στην Ευρώπη δεν "μεταφράζουν" τα φτηνά κόλπα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Η καταρρακωμένη αξιοπιστία της χώρας δεν αντέχει άλλα φτηνά κόλπα. Δυστυχώς το Ποτάμι δικαιώνεται: Η πρόσκληση για συναίνεση δεν είναι παρά πρόσκληση σε συνενοχή».

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news