facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

Αυτά είναι τα... τριαντατόσα ξεχασμένα «ακίνητα» Σταθάκη

Με επιχείρημα ότι θέλει να αποκαταστήσει την αλήθεια, ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης κατέθεσε στη Βουλή την δήλωση ΕΝΦΙΑ του ιδίου και της συζύγου του Θέμιδος Γκέκου. 

Η επιτροπή Πόθεν Έσχες της Βουλής παρέπεμψε το πόθεν έσχες του κ. Σταθάκη για περαιτέρω έλεγχο προκειμένου να διαπιστωθεί τι συνέβη ακριβώς με το ένα εκατ.ευρώ που δεν είχε δηλώσει ο κ. Σταθάκης στο πόθεν έσχες του 2012.Οι ορκωτοί λογιστές εντόπισαν ότι ο κ. Σταθάκης ξέχασε επίσης να δηλώσει και ένα ποσό ύψους 800.00 ευρώ, συνολικά δηλαδή δεν δήλωσε στο πόθεν έσχες ποσά 1,8 εκατ.ευρώ. Για την συγκεκριμένη πτυχή της περιπέτειάς του με την κοινοβουλευτική επιτροπή πόθεν έσχες -υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση του κ. Σταθάκη ελέγχεται από τη Βουλή- ο υπουργός Οικονομίας δεν είπε το παραμικρό. 

Ο κ. Σταθάκης αναφέρθηκε μόνο στην περίφημη υπόθεση με τα ακίνητα που -σύμφωνα με τον πρόεδρο της κοινοβουλευτικής επιτροπής πόθεν έσχες Γιώργο Βαρεμένο- ο κ. Σταθάκης δεν συμπεριέλαβε στη δήλωση πόθεν έσχες και γι' αυτό θα ελεγχθεί περαιτέρω.

Ο υπουργός Οικονομίας υποστήριξε ότι έχει μόνο τέσσερα ακίνητα στην κατοχή του και προσπάθησε να χλευάσει όσα λέγονται για τα 37 ακίνητα που υποτίθεται ότι έχει στην κατοχή της η οικογένειά του. 

Ο Γιώργος Σταθάκης έκανε λόγο για «τριαντατόσα αγροτεμάχια της γυναίκας του, κληρονομιά» για την οποία όπως είπε η σύζυγός του είναι στα δικαστήρια. Θέλοντας να δείξει πού βρίσκονται τα συγκεκριμένα κτήματα, ο υπουργός Οικονομίας είπε ότι είναι «στην ορεινή -δεν ξέρω και τις περιοχές - στην ορεινή Κορινθία και Αρκαδία». Στην δήλωση του ΕΝΦΙΑ που κατέθεσε στη Βουλή ωστόσο δεν περιλαμβάνονται κτήματα ή αγροτεμάχια στην Αρκαδία, παρά μόνο στην Κορινθία...

Το www.protothema.gr παρουσιάζει τα ακίνητα του κ. Σταθάκη όπως αυτά περιλαμβάνονται στη δήλωση για τον ΕΝΦΙΑ του 2015: 






Και εδώ τα «τριαντατόσα» ακίνητα της Θέμιδος Γκέκου, συζύγου του κ. Σταθάκη:






protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news