facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Bild: Οι δανειστές δίνουν διορία στον Τσίπρα μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου για τις μεταρρυθμίσεις

H Τρόικα δίνει στον Τσίπρα μία τελευταία διορία έως τα μέσα Ιανουαρίου για να υλοποιήσει τις μεταρρυθμίσεις τις οποίες τους έχει υποσχεθεί, γράφει η γερμανική εφημερίδα Bild επισημαίνοντας πως, ο Έλληνας πρωθυπουργός από την ώρα που ανέλαβε τα καθήκοντά του μέχρι σήμερα, κάνει συνεχώς κόλπα.

Σύμφωνα με το άρθρο της μεγαλύτερης σε κυκλοφορία εφημερίδας της Γερμανίας με τίτλο «Ο Τσίπρας κάνει κόλπα με τις συμφωνηθείσες μεταρρυθμίσεις», ο Έλληνας πρωθυπουργός ολοκληρώνει την πρώτη του χρονιά στην πρωθυπουργία έτσι ακριβώς όπως την ξεκίνησε: κάνοντας κόλπα.

Ο Αλέξης Τσίπρας μεταθέτει για το νέο έτος σημαντικές και σκληρές μεταρρυθμίσεις, με την Bild να επισημαίνει ότι αυτό το κάνει χωρίς να έχει πρώτα συνεννοηθεί με τους δανειστές. Πρόκειται για μεταρρυθμίσεις οι οποίες πρέπει να περάσουν ως νόμος από τη Βουλή μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου.

Σήμερα, μπορεί να τίθεται προς ψήφιση ένα μεγάλο νομοθετικό πακέτο, όμως με συνοπτικές διαδικασίες ο ηγέτης της Ριζοσπαστικής Αριστεράς άφησε να διαγραφούν από την ημερήσια διάταξη τρία αμφιλεγόμενα νομοσχέδια τα οποία δεν θέλει να εγκρίνει ο ΣΥΡΙΖΑ, καταλήγει στο άρθρο της η γερμανική εφημερίδα.

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news