facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015

«Κλείδωσε» το Ασφαλιστικό - Στις 8 Ιανουαρίου το κρίσιμο ραντεβού

Αντίστροφα μετρά πλέον ο χρόνος για τη μεγάλη μάχη του ασφαλιστικού, καθώς η πρόταση της κυβέρνησης "κλείδωσε" και το κρίσιμο ραντεβού με τους δανειστές έχει ήδη κλειστεί, μέσα στο πρώτο δεκαήμερο Ιανουαρίου.

Το μεγάλο ανοιχτό μέτωπο αφορά στις συντάξεις, όπου η Αθήνα περιμένει ασφυκτική πίεση, αλλά διαμηνύει πως είναι αποφασισμένη να μην εγκαταλείψει τις κόκκινες γραμμές της, η βασικότερη εκ των οποίων είναι να μη μειωθούν οι κύριες συντάξεις.

Όπως μετέδωσε το Mega, το επόμενο διάστημα ο Αλέξης Τσίπρας είναι πιθανό να αναλάβει πολιτικές πρωτοβουλίες ώστε να καμφθούν οι αντιρρήσεις των θεσμών και η πρόταση που θα έρθει στη Βουλή να μην περιλαμβάνει μειώσεις συντάξεων.

Τα επόμενα 24ωρα η πρόταση της Αθήνας θα σταλεί στους δανειστές και στις 8 Ιανουαρίου ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος θα έχει την πρώτη συνάντηση για το μείζον αυτό θέμα με τους εκπροσώπους των δανειστών.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης τόνισε ότι δεν θα υπάρξει "12η μείωση των συντάξεων" και διαβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση θα δώσει τη μάχη και για τις επικουρικές συντάξεις.

"Εγώ πιστεύω ότι μπορεί να την κερδίσουμε και αυτή τη μάχη", είπε χαρακτηριστικά.

ethnos

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news