facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Συμψηφισμός οφειλών με υπερεισπράξεις για 210.297 τυχερούς

Σε συμψηφισμό οφειλών με υπερεισπράξεις εφορίας συνολικού 10.368.757 προχωρά το υπουργείο οικονομικών καλύπτοντας έτσι εκκρεμότητες που είχε με 210.297 κωδικούς ΑΦΜ .

Οι τυχεροί τους οποίους αφορά η εν λόγω διαδικασία θα ενημερωθούν με ηλεκτρονικό μήνυμα από τη Γ.Γ.Δ.Ε., ώστε μέσω της εφαρμογής «Προσωποποιημένη Πληροφόρηση» του TAXISnet να ενημερωθούν για το νέο και μειωμένο ποσό της οφειλής τους.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση της Γ.Γ.Δ.Ε. η Γραμματεία αναμένεται να προχωρήσει σε περισσότερες περιπτώσεις συμψηφισμών με κεντρική επεξεργασία (όπως περισσότερες οφειλές κ.α.) με διαρκή στόχο την εξοικονόμηση ανθρώπινων πόρων αλλά κυρίως την εξυπηρέτηση του πολίτη.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι από την Κυριακή είναι διαθέσιμη η υποβολή τροποποιητικών δηλώσεων Ε9 έτους 2015, μετά την εκκαθάριση Εν.Φ.Ι.Α. 2015.

Οι ενδιαφερόμενοι πολίτες που επιθυμούν να υποβάλουν τροποποιητική δήλωση στοιχείων ακινήτων Ε9, μπορούν να εισέλθουν στην εφαρμογή Δηλώσεων Ε9 και να πραγματοποιήσουν τις απαιτούμενες αλλαγές.

Μετά την οριστικοποίηση της δήλωσης θα ακολουθήσει η εκκαθάριση Εν.Φ.Ι.Α. του 2015 και η έκδοση πράξης διοικητικού προσδιορισμού.

Υπάρχει πρόβλεψη για νομοθετική ρύθμιση που θα καταργεί το πρόστιμο των 100 Ευρώ για εκπρόθεσμη υποβολή δήλωσης Ε9.

real

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news