facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Νικολόπουλος: Ερχονται κι άλλες αποχωρήσεις

Αποφασισμένος να μην παραδώσει την βουλευτική του έδρα εμφανίστηκε σήμερα ο βουλευτής ο Νίκος Νικολόπουλος, ενώ προέβλεψε ότι θα υπάρξουν και νέες αποχωρήσεις από την κυβέρνηση.

Ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής που δεν ψήφισε χθες το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα και διεγράφη από την κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, είπε πως προεκλογικά τα κόμματα που στηρίζουν σήμερα την κυβέρνηση δεν είχαν υποσχεθεί αυτά που ψηφίστηκαν χθες στη Βουλή και πρόσθεσε αναφερόμενος στο θέμα της παράδοσης της βουλευτικής έδρας:

«Θα είχε δίκιο ο Πάνος αν είχαμε εκλεγεί με αυτό το πρόγραμμα τότε ναι θα έπρεπε να παραδώσω την έδρα μου. Όμως εμείς ο Πάνος με τους ΑΝΕΛ κι εγώ με το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα, εκλεγήκαμε υποσχόμενοι την προστασία της α' κατοικίας και την ενίσχυση των αδυνάτων. Αυτά δεν τα κάναμε», δήλωσε μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στον Αντ1.

Πρόσθεσε μάλιστα πως ούτε ο Πάνος Καμμένος όταν παραιτήθηκε από τη Νέα Δημοκρατία, παρέδωσε την έδρα του στη Βουλή. Ο ίδιος υπογράμμισε με νόημα πως θα παραμείνει στη Βουλή «ως τρίτος και ανεξάρτητος κυβερνητικός εταίρος, που θα στηρίζει κάθε τι καλό και αναγκαίο. Δεν μας το ζήτησε κανείς αλλά κι εμείς δεν ζητάμε τίποτα».

Μιλώντας επίσης στον ρ/σ «Βήμα fm» προέβλεψε ότι θα υπάρξουν και νέες αποχωρήσεις από την κυβέρνηση.

Ερωτηθείς εάν πρόκειται να επιστρέψει στη Νέα Δημοκρατία, ο κ. Νικολόπουλος είπε πως εάν η ΝΔ επιθυμεί να μπει σε οικουμενική κυβέρνηση για να εφαρμόσει το μνημόνιο δεν πρόκειται να συνεργαστεί. Λίγη ώρα αργότερα με ανάρτησή του στο twitter ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος, Άδωνις Γεωργιάδης, ανέφερε για τα σενάρια επιστροφής: «Με εμένα πρόεδρο της ΝΔ αυτό αποκλείεται».

ethnos

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news