facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

Τόσκας: Εχει διαταχθεί ΕΔΕ για αδράνεια των αστυνομικών στον ξυλοδαρμό Κουμουτσάκου

Για αδράνεια των αστυνομικών κατά τον ξυλοδαρμό του βουλευτή της ΝΔ, Γ. Κουμουτσάκου στο Σύνταγμα, έκανε λόγο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, δηλώνοντας ότι έχει διαταχθεί ένορκη διοικητική εξέταση για το θέμα.

"Έχει διαταχθεί ΕΔΕ γιατί πράγματι έχει εντοπιστεί κάποια αδράνεια των αστυνομικών που βρίσκονταν εκεί στην περιοχή ή τέλος πάντως για να διερευνηθεί η πρακτική που εφαρμόστηκε και θα δούμε τα αποτελέσματα", είπε και πρόσθεσε "εντοπίστηκε αδράνεια που ερευνάται" δήλωσε ο Ν. Τόσκας, μιλώντας στο Mega, ενώ ευθύνες στους αστυνομικούς που βρισκόταν στο σημείο της επίθεσης, επέρριψε μιλώντας στο ίδιο κανάλι και ο υπουργός Εσωτερικών, Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Επιπλέον, αναφερόμενος στην πρόοδο των ερευνών για τον εντοπισμό των δραστών, ο Ν. Τόσκας, σημείωσε πως έχει συλληφθεί ένα άτομο και έχουν ταυτοποιηθεί άλλα τέσσερα", με το πρώτο άτομο όπως είπε να έχει παίξει ρόλο "λίγο περίεργο" καθώς φαίνεται να συνομιλεί και να δίνει κατευθύνσεις.

Τόνισε ότι στα σπίτια των δυο εξ αυτών που έχουν ταυτοποιηθεί έχει γίνει έρευνα και βρέθηκε υλικό της Χρυσής Αυγής.
Ο Ν. Τόσκας απέρριψε τις αιτιάσεις για αδράνεια της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου ή της κυβέρνησης υπογραμμίζοντας ότι "πιέσαμε σε όλες τις κατευθύνσεις, ήρθαμε σε συνεργασίας με Ποντίους και όποια ομάδα μπορούσαμε οι οποίοι καλόπιστα διαδηλώνανε εκεί".

ethnos

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news